Girl Power: Маша Єфросиніна та Аня Рубік на саміті ООН у Найробі
Обговорили багато тем, зокрема, популярну книжку авторства супермоделі.
П

очесний Посол Фонду ООН у галузі народонаселення Маша Єфросиніна відвідала саміт ООН з питань народонаселення та розвитку ICPD25, де виступила проти домашнього насильства в Україні. Захід проходив нещодавно у Найробі та зібрав більше 9000 учасників з 170 країн світу. Саміт був організований для активізації зусиль країн у боротьбі з насильством над жінками, а також для вирішення проблем сексуального і репродуктивного здоров’я. У межах візиту Маша зустрілася з активістками та жінками-лідерами різних країн.

«Ми маємо разом боротися проти домашнього насильства, бо ця проблема може стосуватися кожної. Була рада зустрітися особисто із королевою Данії та супермоделлю Анею Рубік, які роблять для жінок у своїх країнах дуже багато. Вже є ідеї спільних проектів. Я буду докладати всіх зусиль, щоб кожна жінка в Україні знала, куди вона може звернутися за допомогою», – прокоментувала свою участь Маша.

з Анею Рубік

Між іншим Аня Рубік розповіла про свою діяльність у сфері сексуального виховання дітей: останні два роки свого життя польська супермодель присвятила розробці програми #sexeducation, яка причетна й до однойменного серіалу на Netflix. «Аня пробиває стіни нерозуміння, снобізму і шовінізму у себе в Польщі. Однак її книга на цю тему розійшлася сотнями тисяч примірників», – розповідає Маша.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: