Легенда «Шахтаря» Дарійо Срна придбав квартиру у найдорожчому ЖК столиці
Новий етап у житті зіркового спортсмена.
В

житті хорвата Дарійо Срна, який відіграв 15 сезонів за донецький «Шахтар» і став справжньою легендою футболу відбулося одразу дві цікаві події. По-перше, Дарійо призначили директором клуба. Тепер він відповідає за прогрес молодих футболістів, адаптацію легіонерів і впровадження вихованців академії в першу команду. А зовсім нещодавно Срна прийняв рішення інвестувати гроші в київську нерухомість.

Дарійо, ви стали директором по футболу ФК «Шахтар». Розкажіть про це. 

Найважливіше для мене після кар’єри гравця — залишитися у футболі. Я провів 15 років у «Шахтарі» в якості футболіста і зіграв більше 500 матчів за клуб. Потім почав працювати футбольним коучем.

Наразі настав новий етап у моєму житті.

Я радий, що продовжую роботу в своєму клубі. Для мене перехід з футбольної кар’єри в тренерську є спокійним і логічним продовженням спортивної діяльності.

Як нова посада вплинула на ваш звичний спосіб життя?

Я увесь час з командою. Зараз приношу користь «Шахтарю» як директор і як наставник. Роботи стало більше, але я цьому тільки радий.

Дарійо, днями ви придбали апартаменти в найдорожчому будинку України — Linden Luxury Residences. Чому ви купили житло саме тут?

Останніх 7 років я орендую житло в столиці. Враховуючи, що зараз я в Києві буду проводити більше часу, виникло питання про придбання власної квартири. Зробити правильний вибір мені допомогла дружина.

Я — футболіст, умію грати в футбол і заробляти гроші.

Якщо говорити про інвестиції, то подібними питаннями в нашій сім’ї займається дружина.

Ми проїздили біля Linden, дружина говорить, яке шикарне місцерозташування, давай тут купимо квартиру. Адже житло в центрі міста — це одна з кращих фінансових інвестицій.

Місцерозташування моєї нової квартири вражає!

Новий будинок знаходиться на вулиці Лютеранській, поруч є все, що треба для комфортного життя: «Пасаж», ЦУМ, Бесарабський ринок, «Мандарин Плаза» та ін. Територія будинку — закрита, тут встановлені кращі системи безпеки. У комплексі є фітнес складова, кінотеатр, дитячий майданчик, ресторан. Все, що мені потрібно. Бездоганний варіант для мене.

Яку квартиру ви, врешті, обрали? 

Квартиру ми обирали дуже ретельно. Це апартаменти з красивим видом з вікна і високими стелями. Вже готовий дизайн-проєкт, тому як тільки у мене будуть ключі, почнеться ремонт. Упевнений, що мій новий етап у житті в Linden Luxury Residences буде вдалим!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: