Маша Єфросиніна, Оля Полякова та Аліна Байкова: вихідні джетсетерів
100 кілограмів капусти, прогулянки засніженим містом та відпочинок у сонячному Маямі.
Д

ля NK вихідні не стали приводом увесь день ніжитися в теплій постелі. Ранкові тренування на свіжому повітрі — за розкладом.

Маша Єфросиніна та Соня Плакидюк гостювали в Олі Полякової. Дівчата весело провели час і зуміли заквасити цілих 100 кілограмів капусти просто в прямому ефірі. А завершили продуктивний день смачною вечерею та келихом ігристого.

Катерина Кухар зворушливо привітала свою доньку з днем народження:

«Моя маленька лялечка! Моя улюблена Червоненька квіточка! Нехай тебе вічно кружляє любов! Нехай усі твої мрії збуваються, а їхній потік ніколи не зупиняється! Лети по цьому життю, як ракета, стрімко, яскраво і завжди тільки вгору! Нехай усі зірки запалюються на твоєму шляху!»

У Наталії Гоцій була фотосесія в новому образі. «Наступна зупинка — каре. Що скажете?» — запитала модель у підписників.

Єлизавета Скічко-Юрушева теж знайшла позитивну сторону карантину вихідного дня. Смачна їжа, гаряче какао, прогулянка з коханим — і чудовий вікенд гарантовано.

«Карантин вихідного дня взагалі не перешкода, аби смачно поїсти. Біжу додому прямо на диван — так давно мріяла про такі банальні вихідні перед телевізором. А потім ще хочу вийти прогулятися з Сашею і випити гаряче какао. Звучить просто і банально, але для мене це такі невеличкі радощі, від яких я отримую море задоволення!», — зізналася дівчина.

Подружжя Бабкіних присвятило свої вихідні прогулянкам по засніженому Харкову, після яких удома куштували млинці та пили гарячий чай. А ще Сергій зрозумів, що почувається надзвичайно щасливим і безмежно радий, що все склалося саме так:

«Мені подобається, як закінчується цей рік! Мені подобається вранці дихати морозним повітрям! Мені подобається засніженість вулиць. Подобається, що в цьому році ми багато були вдома і не упускали важливі моменти, пов’язані з нашими дітьми!

Подобається, що цей рік відкрив у мені легкість дивитися на складні ситуації під іншим кутом, зміщуючи акценти».

Аліна Байкова насолоджувалася теплом, приймаючи сонячні ванни в Маямі. Модель влаштувала собі відпустку наодинці, адже витрачає багато енергії під час спілкування з людьми. Красуня зізналася, що для перезавантаження їй потрібно побути на самоті.

Юлія Пеліпас та Дмитро Дубілет попрощалися з усіма негараздами і готові розпочати робочий тиждень з новими силами:

«Корона минула. Гіпс зняли. Тепер заживемо!»

Лєра Бородіна тестувала нову фотокамеру. У таку похмуру погоду їй вдалося впіймати сонячне світло й влаштувати фотосесію для своїх доньок.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: