Запальний Музичний HYPER Set: як прошла онлайн-вечірка від glo™
На правах реклами.

glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними і викликають звикання.

26 листопада, в онлайні, відбувся яскравий захід від бренда glo™. Вечірка «Музичний HYPER Set» об’єднала чотири вибухових смаки стіків neo™, чотири запальні музичні стилі та чотирьох неймовірно талановитих виконавців, які своїми унікальними треками увімкнули шалений HYPER mood для тисяч глядачів зі всієї України. 

Яскрава кульмінація WOW-колаборації!

По обидва боки екранів гості вечірки поринули у атмосферу, насичену яскравими смаками стіків neo™ для glo™ HYPER — адже саме на цьому заході хедлайнери проєкту MamaRika, Katro Zauber, Artem Pivovarov і Sonya Kay вперше зіграли у лайві нові треки з Музичного HYPER Set.

Виступ MamaRika

Виступ Sonya Kay

Redberry Pastel, Brilliant Berry, Magnetic Pineapple та Pina Coolada, перетворені на музичні треки у різних стилях і доповнені вражаючим фруктово-ягідним віджеїнгом, подарували гостям заходу дійсно вибухові враження і незабутнє шоу.

Виступ Katro Zauber

Музику, як і смак, можна змінювати за бажанням та під власний настрій, — а отже, з glo™ не існує обмежень для різноманіття!

Виступ Artem Pivovarov

MamaRika: «Пишаюся продуктом, який ми сьогодні показали, і тішуся, що ця колаборація дала можливість такій крутій пісні народитися. Нехай це звучить не скромно, але ми за українську музику і за те, щоб вона звучала кльово».

Sonya Kay: «Я обожнюю працювати з професіоналами, мені страшенно сподобалося створювати і співати цей трек з брендом glo™. Я завжди за експерименти, за щось нове».

Katro Zauber: «Дуже класна колаборація з glo™, рада була працювати над цим треком, і взагалі, у мене неймовірні вибухові враження! Я перенесла свої враження від смаку на музику, це правда!»

Artem Pivovarov: «Я полюбляю жити в моменті. Відчувати прямо тут і зараз, що в музики є колір! Яскравий мікс та тропічні кольори».

Олімпія Вайтмусташ

Ця ідея надихнула бренд і артистів на створення своєї WOW-колаборації, а її яскрава реалізація захопила усіх гостей івенту. Трансляцію дивилися тисячі шанувальників вибухових емоцій, шалених вечірок і гарної музики, а безпосередньо на локацію вечірки завітали відомі блогери та лідери думок: Олімпія Вайтмусташ, Іван Кришталь, Ярослав Князев, Таня Пренткович і Андрій Гонковський.

Володимир Остапчук

Разом із ведучим Володимиром Остапчуком вони не лише розважалися у бренд-зоні, а й брали участь в активностях: 

  • дегустували унікальні коктейлі, які, подібно до треків Музичного HYPER Set’у дозволили відчути яскраві смаки у новому вимірі;
  • створювали власний музичний мікс за допомогою унікального DJ пристрою — mash machine;
  • відкривали Secret Boxes, відповідаючи на запитання про колаборацію та смаки neo™, аж поки не дісталися «перлини», схованої в останньому боксі; 
  • визначали, що є HYPER, а що — HYPER & більше.

Усі вмикали на повну свій HYPER mood!

 

Ефір онлайн-вечірки доступний у записі на Youtube-каналі glo Ukraine*, тож саме час поринути у HYPER атмосферу яскравої різноманітності від glo™. За новинами щодо майбутніх WOW-івентів варто слідкувати на сторінках бренда у соціальних мережах. 

*Тільки для повнолітніх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: