Як у кіно! Весільна колаборація WONÁ & the COAT by Katya Silchenko
16 образів-трансформерів, які можна змінювати, в залежності від настрою нареченої.

Нарешті це сталося! the COAT by Katya Silchenko та бренд весільних суконь WONÁ презентували дебютну спільну колекцію. Вона поєднала в собі все, про що мріять дівчата: бездоганний крій, розкішні тканини та практичність.

«Я завжди мріяла про створення весільної колекції, і коли до мене звернулася Ілона, засновниця WONÁ, я зрозуміла, що це той самий момент. Можу сказати з упевненістю, що такий весільний дроп ви не знайдете ніде, він повністю відображає мене і ДНК мого бренда», — розповідає Катя Сільченко.

Колекція створена за принципом mix and match, тобто наречена може не лише вибрати один із 16 образів, але й видозмінити його, в залежності від свого настрою чи обставин. Особливої уваги заслуговують тканини: мікадо, італійська тафта, шовковий сатин і сітка.

Ця колаборація не схожа на традиційну весільну колекцію. Ба більше, щоб полегшити процес вибору та покупки, для наречених була створена відеоінструкція про те, як комбінувати вироби між собою. До того ж дизайнерка подбала про квіткове доповнення до суконь, розробивши три букети у стилі колекції: класичний білий з незвичайними горошками, традиційний вінчальний букет із троянд, а також витончений варіант із півоній.

Апогеєм спільного проєкту стала зйомка кампейну в Нью-Йорку. Локаціями стали знакові місця, пов’язані з кінообразами відомих жінок різних епох.

Нова колекція буде представлена в бутиках Crystal в Києві та Львові.

Фото: Філіп Черіченко 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: