Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Pierre Morlet, Blanc de Blancs створене спеціально до 10-річчя закладу.

У грудні ресторану французької кухні Citronelle виповниться 10 років. Із нагоди ювілею створено особливе шампанське Pierre Morlet, Blanc de Blancs із віньєроном із Шампані зі 150-річною історією.

Напередодні свята власниця ресторану Марія Дідковська влаштувала званий обід, у межах якого гості мали нагоду продегустувати особливий напій, а також дізнатися цікаві факти про виробництво незалежних шампанських домів.

Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: