Від принцеси Беатріс до Ніколь Кідман і Кайлі Дженнер: 15 цікавих образів на гелловінську вечірку
Готові святкувати?

Принцеса Беатріс приміряла образ єдинорога

Селебріті завжди вигадують на Гелловін щось креативне. Косплеять улюблених персонажів із мультфільмів і кіно, а також реальних героїв світських хронік. Якщо ви не бажаєте бути 457-м гравцем у кальмара, а чорний балахон, як у Кім Кардаш’ян на Met Gala, вам не личить — зібрали чималий список класних референсів.

Починаючи від жінки кішки, яку тепер грає Зої Кравіц, до старої-доброї сімейки Адамс. Згадуючи цьогорічний реюніон «Друзів» та возз’єднання пари Бенніфер, пропонуємо і такі варіанти.

Образ Кім Кардаш’ян у 2020-му

У Гайді Клум завжди шалені образи на Гелловін — тут потрібно готуватися заздалегідь, а от тематичні задуми Бекхемів повторити й у домашніх умовах доволі нескладно.

Девід Бекхем із донькою Гарпер


Попередні роки Демі Мур і Кортні Кардаш’ян згадували «Сімейку Адамс», Джіджі Хадід і репер Offset — «Маску», Жасмін Тукс —  «Піратів Карибського моря», а от Ніколь Кідман перетворилася у Малефісенту. Їй дуже личить!

Кортні Кардаш’ян

Кейт Бекінсейл тим часом надихалася елегантним стилем Одрі Гепберн зі стрічки «Сніданок у Тіффані», Кім Кардаш’ян згадувала «Білявку в законі», а от вагітна Ешлі Грем була сексапільною Джессікою Ребіт із червоною перукою. Тим часом Кайлі Дженнер на вечір приміряла роль зайченяти Playboy.

Зібрали ще 10 цікавих образів, які точно стануть у пригоді.

Ешлі Грем

Кейт Бекінсейл

Кім Кардаш’ян

Кайлі Дженнер

Ніколь Кідман

Белла Хадід

Модель Жасмін Тукс

Ніна Добрев косплеїла Біллі Айліш

Демі Мур

Белла Хадід

Джіджі Хадід

Джіджі Хадід

Кеті Перрі

Ріанна

Лілі Роуз-Депп

Зої Кравіц та Карл Глусман

Репер Offset

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: