У ресторані Samna відбулася закрита звана вечеря, де шеф-кухар Меїр Адоні, за плечима якого 25-річний досвід та успішні ресторани у Тель-Авіві, Берліні та Нью-Йорку, представив авторське меню із 10 страв, що поєднують старовинні кулінарні традиції Близького Сходу, сучасні техніки приготування й секретні інгредієнти.
До кожної страви шеф-сомельє закладу Олег Кравченко підібрав особливі вина, що підкреслювали їхні смаки. Подавалися вони в улюблених келихах виноробів та винних експертів від бренду Riedel, який в Україні офіційно представляє салон сучасного сервірування TWLV. До речі, за вишуканий декор також відповідали TWLV.
У межах заходу ювелірний бренд Pomellato, офіційним представником якого в Україні є мережа бутиків Il Cammeo, презентував свою «кондитерську» колекцію прикрас Nudo Chocolate Collection, а компанія індивідуальних подорожей класу люкс AlterEgo розіграла серед гостей вечері сертифікат на відпочинок у 5-зірковому готелі Le Fouquet’s у Парижі від відомої мережі Barrière.
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: