Близькосхідний кулінарний експрес: закрита вечеря із зірковим шефом у ресторані Samna
20 гостей, 10 страв та унікальні смакові враження від кулінарного генія Меїра Адоні.

Меїр Адоні, шеф-кухар Samna

29 жовтня у ресторані Samna відбудеться закрита звана вечеря, де шеф-кухар Меїр Адоні, за плечима якого 25-річний досвід та успішні ресторани у Тель-Авіві, Берліні та Нью-Йорку, представить своє авторське меню із 10 страв. І саме ви можете опинитися за цим ексклюзивним столом, придбавши квитки за посиланням.

Вартість вечері з вином складає 5000 гривень за гостя.

Про шефа: Меїр Адоні навчався у школах кулінарних мистецтв Le Cordon Bleu у Сіднеї та Lenotre у Парижі. Народився в Ізраїлі, проте має марокканське коріння. Тож недивно, що він вирішив зробити ставку саме на мікс арабської та ізраїльської кухонь – і усе це із дуже сучасним підходом та повагою до культурної спадщини кожної із своїх батьківщин. Його сміливі експерименти зі спеціями, інгредієнтами, автентичними рецептами, зібраними у невеличких селищах, та інноваційними техніками підкорили серця гурманів по всьому світу, зокрема й в Україні.

Цього разу шеф відвідає Київ зі своїми черговими гастрономічними відкриттями, якими неодмінно вас здивує. Загалом на вас чекає 10 страв, зокрема 2 десерти, а із «позакулінарних» сюрпризів – зіркові гості, що разом із вами насолоджуватимуться новими смаками та поринатимуть у світ сучасної близькосхідної кухні.

За офрмлення столу відповідатиме партнер заходу — салон сучасного сервірування TWLV. Між іншим ювелірний бренд Pomellato, офіційним представником якого в Україні є мережа бутиків Il Cammeo, презентує свою «кондитерську» колекцію прикрас Nudo Chocolate Collection, а компанія індивідуальних подорожей класу люкс AlterEgo розіграє серед гостей вечері сертифікат на відпочинок у 5-зірковому готелі Le Fouquet’s у Парижі від відомої мережі Barrière.

Кількість місць обмежена, квитки за посиланням.

Ресторан Samnа: Київ, Івана Мазепи, 6; +38 (067) 391 08 81

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: