Джазовий концерт від Олексія Когана та амальфітанська вечеря за підтримки Visa у ресторані Vino e Cucina
Спеціальне меню узбережжя Амальфі, розроблене шефом для музичного вечора.

У ресторані Vino e Cucina відбувся осінній джазовий концерт від Олексія Когана та еногастрономічна вечеря за підтримки Visa.

Вечір супроводжувало спеціальне меню узбережжя Амальфі, розроблене шефом для музичної частини. До слова, Амальфітанське узбережжя — це Салеро, Соренто та одне з найпрестижніших італійських курортних містечок — Позитано. Навесні тут готують м’ясні страви із середземноморськими травами, а в літній період, коли з високогірних пасовищ повертаються корови, з їхнього молока готують делікатну рикоту, моцарелу і копчені сири. Ресторани і кафе щодня пропонують страви зі свіжої риби та морепродуктів. Таким чином, на одній тарілці тут поєднуються продукти моря і гір: популярні страви з перцю, креветок, баклажанів, каперсів, оливок, молюсків, цукіні, мідій і місцевого виду пасти.

Ода морепродуктам — скампії крудо, запечені креветки, карпачо із риби-меч, доповнене хрусткими каперсами, восьминіг на грилі та морський чорт із баклажанами та цукіні бейбі.

Не менш цікавим локальним делікатесом є місцевий сорт лимонів — sfusato. Його подають приправленим оливковою олією як стартер, а до вечері Амальфітанського узбережжя гостям запропонували моцарелу, запечену в лимонному листі. Основною стравою стало ароматне лимонне різотто зі свіжими скампіями.

Комплімент для гостей — amalfi limoncello та лимонний пиріг із авторським морозивом на десерт.

Досконалий фудпейринг — добірка зіркових вин від сомельє, що стали ідеальною гастрономічною парою до кожної страви амальфітанського меню.

Вечір пройшов за підтримки Visa — постійного партнера сім’ї ресторанів La Famiglia. Співпраця з Visa проходить у декількох напрямках. Бонус для власників преміальних карт Visa — безкоштовна доставка при замовленні та онлайн-оплаті через сайт. У ресторанах на гостей чекають подарунки та компліменти при бронюванні столу через консьєрж-сервіс Visa.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: