рогресивний київський ресторан Boho на Федорова, 4 постійно вражає своїх гостей. Цього разу світській публіці представили барне меню у форматі VR «virtual reality». Запрошені вдягали спеціальні окуляри і занурювались у віртуальну барну кімнату, де могли спостерігати процес приготування коктейлів і проводити асоціативний ряд з його інгредієнтами та аксесуарами. Після перегляду 12 короткометражних епізодів кожен міг підкріпити візуальну картинку смаковими рецепторами, замовивши будь-який коктейль на вибір.
Нова коктейльна карта Boho побудована на основі всіх останніх трендів міксології. Бар-шеф Андрій Жилан під час створення меню сміливо підійшов до питання власного виробництва: він застосував нестандартний підхід до давно знайомих продуктів. Так з’явився сироп із гречки у поєднанні з віскі та смак смаженої картоплі в коктейлі sour, приготовленому на текілі. А для ексцентричної подачі бармени почали використовувати Flavored Blaster, який не тільки створює ефект несподіванки, але й доповнює коктейль ароматом.
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: