У ресторані Giardino відбувся бранч із сертифікованим інтеграційним health-коучем, нутриціологом та спеціалістом з корекції ваги Ольгою Майко. У межах заходу Ольга розповіла про те, як її багатогранний підхід до здорового способу життя, заснований на принципах інтегративності й персоналізації, допомагає створити ідеальний психологічний мікроклімат, що сприяє щастю й гармонії, до яких ми всі так прагнемо.
В основі авторського методу лежить інтегративний, точніше кажучи, цілісний підхід до здоров’я, що спрямований на вирівнювання емоційного фону.
Партнерами заходу стали діловий журнал Buziness Zavarnik Magazine, флористичний бутик Tête Fleurs та шампанське від французького Дому De Sousa.
Юлія Петровська, класичний ювелірний дім «Лобортас»
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: