ресторані Havana пройшов бранч за підтримки JS, присвячений дегустації меню від нового шеф-кухаря закладу Армена Манукяна. Окрім гастрономічних вражень, на гостей чекала і справжня естетична насолода. У межах заходу відбулася презентація ексклюзивних ювелірних прикрас від мережі бутиків il Сammeo, що розташовані у Києві, Дніпрі і Харкові. Компанія є лідером ринку та офіційно представляє такі ювелірні бренди, як Pomellato, Pasquale Bruni, Recarlo, Mattia Cielo, Chantecler і не тільки.
До меню шеф-кухаря увійшли зрозумілі й смачні страви з особливими акцентами, в основі яких — авторська рецептура соусів.
Світським гостям пропонували меню із 5-ти страв:
- Креветка катаіфі з пюре із цвітної капусти та соусом каррі-ананас
- Медальйони в панчетті з брокколі і соусом «Портер»
- Філе качки з яблучним кремом і сливово-пряним соусом
- Запечений камамбер в мигдальних пластівцях з грушево-цитрусовим соусом і ягодами
- Авторський «Наполеон» з ягодами.
Креветка катаіфі з пюре із цвітної капусти та соусом каррі-ананас
Медальони в панчетті з брокколі і соусом «Портер»
Запечений камамбер в мигдальних пластівцях з грушево-цитрусовим соусом і ягодами
Авторский Наполеон з ягодами
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: