
Друга зупинка гастрономічної подорожі Orient-express в одеському Le Grand Cafe Bristol
Вечір із французьким шеф-кухарем Стефаном Вайтінаданом.
У межах проєкту Multisensoria`2021 у ресторані Le Grand Cafe Bristol, що в одеському готелі Bristol Hotel Odessa пройшла гала-вечеря «Париж-Відень» із французьким шеф-кухарем Стефаном Вайтінаданом.
На терасі Bristol Hotel 5* Odesa гостей зустрічали равликами та прохолодним ігристим.
На присутніх чекав сет із 5-ти страв віденської кухні з французьким шиком із найкращих одеських продуктів у авторській інтерпритації шефа.
Присутнім вдалося скуштувати:
- Салат зі шпинатом, шніцелем із молодої телятини, цитрусами та бобами едамаме
- Eggs Perfect з весняними грибами і з соусом із бекону
- Сібас з пивним соусом та тушкованою капустою
- Домашню ковбаску з трюфелем та пюре з персика і ялівцю
- Захер з кавовою еспумою.
Гала вечеря, що минула — стала другою зупинкою у межах гастрономічної подорожі Orient-express.
Музичний настрій вечора забезпечила фіналістка New Cover FM — Nana Kritsak.









































Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: