Літній бранч, присвячений темі свідомої моди в ресторані Food Couture
Лекція прo вплив моди на довкілля, а також презентація ювелірних прикрас.
У ресторані Food Couture пройшов літній бранч, присвячений темі свідомої моди. Організаторами заходу виступили співзасновниці ресейл-сервісу Trends Hunters Анна Колоскова і Валерія Шевченко, а також засновниця ювелірного бренду Natkina — Мартіна Нетовкіна.
Івент був присвячений темі sustainable fashion. У межах заходу, стилістка і засновниця recycled-бренду Oversized studio Ольга Бончева провела лекцію прo вплив моди на навколишнє середовище.
Захід доповнювала вишукана кухня від шеф-кухаря ресторану Food Couture, а також презентація ювелірних підбірок від Заріни Нетовкіної.
Літній бранч, присвячений темі свідомої моди в ресторані Food Couture
05.08.2021
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: