ф’южн-ресторані клубу Split Олег Скрипка презентував авторське вино «Країна мрій». Музикант представив себе у ролі винороба львівській публіці, яка зібралася у ресторані на перший гастро-вечір закладу в 2019 році. Гості дегустували лімітовану лінійку авторських вин, високо оцінивши закарпатські Трамінер і Піно Нуар.
Відкриттям стали закуски в інтерпретації шеф-кухаря Романа Щурка, приготовані за допомогою гастро-наукового метода поєднання інгредієнтів — фудпейрінгу. Згідно з його правилами, їжа має впливати на всі п’ять органів чуття та складати гармонійну пару напоям. Закуски від шеф-кухаря ідеально доповнювали вина Олега Скрипки.
Здавалося б, що ще могло бути кращим за союз «вино+їжа»? Тільки «вино+їжа+музика». Лідер гурту «Воплі Відоплясова» впродовж усього заходу виконував відомі пісні, які наспівували і гості, — від колядок до «Весни».
Кожен гастро-вечір, який проходить щомісяця, має свою ідею. Цього разу вона була реалізована завдяки «Країні мрій» Олега Скрипки. Гості Split впевнилися в тому, що українське в тренді, а за допомогою шеф-кухаря познайомилися з майстерністю фудпейрінгу.
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: