Презентація авторського вина від Олега Скрипки
«Країна мрій» у фьюжн-ресторані клубу Split.
У

ф’южн-ресторані клубу Split Олег Скрипка презентував авторське вино «Країна мрій». Музикант представив себе у ролі винороба львівській публіці, яка зібралася у ресторані на перший гастро-вечір закладу в 2019 році. Гості дегустували лімітовану лінійку авторських вин, високо оцінивши закарпатські Трамінер і Піно Нуар.

Відкриттям стали закуски в інтерпретації шеф-кухаря Романа Щурка, приготовані за допомогою гастро-наукового метода поєднання інгредієнтів — фудпейрінгу. Згідно з його правилами, їжа має впливати на всі п’ять органів чуття та складати гармонійну пару напоям. Закуски від шеф-кухаря ідеально доповнювали вина Олега Скрипки.

Здавалося б, що ще могло бути кращим за союз «вино+їжа»? Тільки «вино+їжа+музика». Лідер гурту «Воплі Відоплясова» впродовж усього заходу виконував відомі пісні, які наспівували і гості, — від колядок до «Весни».

Кожен гастро-вечір, який проходить щомісяця, має свою ідею. Цього разу вона була реалізована завдяки «Країні мрій» Олега Скрипки. Гості Split впевнилися в тому, що українське в тренді, а за допомогою шеф-кухаря познайомилися з майстерністю фудпейрінгу.

Презентація авторського вина від Олега Скрипки
Презентація авторського вина від Олега Скрипки
Презентація авторського вина від Олега Скрипки
Презентація авторського вина від Олега Скрипки
Презентація авторського вина від Олега Скрипки
Презентація авторського вина від Олега Скрипки
Презентація авторського вина від Олега Скрипки
Презентація авторського вина від Олега Скрипки
Презентація авторського вина від Олега Скрипки

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: