Презентація ECRU New York в Україні
Американська команда бренда завітала до Києва, аби продемонструвати зачіски з показів New York Fashion Week та Paris Fashion Week.
У

концептуальному б’юті-просторі Academy of Hair на Кловському узвозі пройшла презентація американського бренда ECRU New York. Цей бренд професійної косметики для волосся є стилістом на показах дизайнерів нью-йоркського та паризького Тижнів моди. Тільки-но повернувшись зі світових модних столиць, експерти ECRU New York продемонстрували останні тренди зачісок на презентації в Києві.

Fashion-партнером показу зачісок став український бренд Litchi Crimson.

Окрім креативної директорки ECRU New York Лізи Лобоско та головної тренерки Аманди Дженкінс, захід відвідали Марк ДеПаскуале, власник компанії DePasquale, до складу якої входить ECRU New York, та Данило Чірканеллі, директор компанії.

ППоява бренда в Україні є довгоочікуваною подією. ECRU New York був створений професійними стилістами, які знають усе про потреби волосся та будь-які нюанси створення зачісок. Продукція є екологічною, не містить сульфатів та силіконів, до того ж не тестуються на тваринах. До складу засобів ECRU New York входять компоненти, які зазвичай використовують косметологи: протеїни пшениці та шовку, кератин, колаген, натуральні олії авокадо, манго тощо. Завдяки цьому продукти забезпечують унікальний догляд та оновлення волосся.

Ексклюзивний дистриб’ютор ECRU New York в Україні — hair.ua.

Ведучою презентації виступила Іванна Онуфрійчук. 

Ведучою презентації виступила Іванна Онуфрійчук. 

Презентація ECRU New York в Україні
Презентація ECRU New York в Україні
Презентація ECRU New York в Україні
Презентація ECRU New York в Україні
Презентація ECRU New York в Україні
Презентація ECRU New York в Україні
Презентація ECRU New York в Україні
Презентація ECRU New York в Україні
Презентація ECRU New York в Україні
Презентація ECRU New York в Україні
Презентація ECRU New York в Україні
Презентація ECRU New York в Україні
Презентація ECRU New York в Україні

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: