Презентація коктейльного меню у клубі Split
Нові позиції в меню для поціновувачів особливих смаків.
У

центрі Львова у клубі Split відбулася презентація нового коктейльного меню. Карта алкогольних міксів здивувала гостей, у першу чергу, своєрідним поділом коктейлів — нетиповими розділами. Їх три і вони абсолютно унікальні.

Перша частина меню  — Asian Vision — як доповнення історії, яку готує на своїй кухні шеф-кухар закладу Роман Щурко, так і самобутня коктейльна сторіз.

Сьогодні важко когось чимось здивувати, однак розділ Impressive ставить під сумнів це твердження. Як підтвердження — 7 коктейлів із оригінальними подачами та таким ж смаками, якими захоплювалися гості.

Right Place, Right Time містить коктейлі, які передбачатимуть бажання гостей, як робили це на презентації. «Тут і зараз» — діяло правило при замовленні Wonder Root, Fluffy Style та інших коктейлів з незвичними локальними та давно знайомими інгредієнтами із третього розділу.

Cocktails. Connecting. — коктейлі об’єднали за баром Split усіх, хто цікавиться та цінує барну культуру, серед них: Зоряна Бучковська, фешн фотограф Ярослав Мончак, дизайнер Олена Даць, відомий бар-блогер Артем Травкін.

Презентація коктейльного меню у клубі Split
Презентація коктейльного меню у клубі Split
Презентація коктейльного меню у клубі Split
Презентація коктейльного меню у клубі Split
Презентація коктейльного меню у клубі Split
Презентація коктейльного меню у клубі Split
Презентація коктейльного меню у клубі Split
Презентація коктейльного меню у клубі Split
Презентація коктейльного меню у клубі Split
Презентація коктейльного меню у клубі Split
Презентація коктейльного меню у клубі Split
Презентація коктейльного меню у клубі Split
Презентація коктейльного меню у клубі Split
Презентація коктейльного меню у клубі Split
Презентація коктейльного меню у клубі Split
Презентація коктейльного меню у клубі Split

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: