У ресторані Fabius пройшла звана вечеря жіночого клубу The One in a Million. У межах заходу на гостей чекали дегустація меню від шеф-кухаря закладу Євгена Гребеника та лекція під назвою «Прикраси зі змістом» від Ольги Олексенко, High Jewelry Director ювелірного Дому Van Cleef & Arpels в Україні.
У бізнес-клубі передбачено жіночу освітню платформу, у межах якої відбуваються зустрічі з провідними спікерами зі сфери бізнесу, здоров’я, краси, психології. Протягом року з моменту запуску клубу організатори планують провести 12 заходів із провідними спеціалістами у тій чи іншій галузі. Днями пройшов майстер-клас від Ольги Олексенко, яка чудово розбирається в прикрасах.
Наступна зустріч клубу The One in a Million відбудеться вже 18 листопада. Це буде вечір разом із трендсетеркою франчайзингу в Україні та СНД, менторкою Big Monet Universe Мирославою Козачук.
До слова, цього вечора гості дегустували особливі страви від іменитого шеф-кухаря: каре оленя в соусі з компотського перцю з гратеном із селери, крем-суп із гарбуза з сиром буше, копченою вишнею та сиром айолі, некі-фрі з пікантним соусом із гарбуза, кокосовим каррі та смаженими гребінцями і, звичайно ж, іменний десерт від Євгена Гребеника. Урочистий івент супроводжувався ігристим від ТД «Вина світу» та сомельє Юлії Бронникової.
Зал ресторану FABIUS, де відбувався захід, був прикрашений квітковими композиціями від La Peonia.
Подарунки для гостей приготував відомий швейцарський люксовий бренд косметики Valmont.
Ресторан Fabius, Столичне шосе, 70
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: