Святкування першої річниці Virgin Izakaya Bar
Презентація нової сторінки меню від шефа Євгена Песіна та авторські коктейлі.

Столичний ресторан холдингу Bulldozer Group Virgin Izakaya Bar зібрав гостей, аби відсвяткувати першу річницю. Лаконічні подачі, тонкий ф’южн Японії та Європи у стравах із інгредієнтів преміальної якості, які створюють на відкритій кухні закладу, авторські коктейлі та особлива атмосфера — ось що так швидко полюбили гості у Virgin Izakaya Bar.

У межах заходу на гостей чекала дегустація страв з оновленого меню від шеф-кухаря ресторану Євгена Песіна, а також три концептуальні коктейлі від бар-менеджера Virgin Izakaya Bar Степана Маринюка, що вдало доповнили страви — Black Point, Nashi, Panda Fizz.

Музичну атмосферу створив електронний дует Indifferent Guy & Odyssay.

Олена Масюткіна з чоловіком

Олена Масюткіна з чоловіком

Святкування першої річниці Virgin Izakaya Bar
Святкування першої річниці Virgin Izakaya Bar
Святкування першої річниці Virgin Izakaya Bar
Святкування першої річниці Virgin Izakaya Bar
Святкування першої річниці Virgin Izakaya Bar
Святкування першої річниці Virgin Izakaya Bar

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: