Відкриття гастрономічного сезону з паризьким шефом Buddha-Bar
Майстерне поєднання паназійських смаків.
Ш

еф-кухар світової мережі Buddha-Bar Ешвін Потімах провів закриту вечерю для поціновувачів гастрономічного мистецтва. Восени цей легендарний заклад знову відкрився на Хрещатику, а 12 лютого його перший поверх перетворився на місце справжньої пригоди.

Ведучою заходу стала гастроентузіастка і ресторанна критикиня Юлія Аврора Огородник.

Серед запрошених гостей були помічені: Санта Дімопулос, Олена Бурба, Андре Тан, Олімпія Вайтмусташ  та інші. Вони продегустували вишукане меню, яке буде представлене в ресторані Buddha-Bar недовго, протягом часу перебування шеф-кухаря в Україні.

Відкриття гастрономічного сезону з паризьким шефом Buddha-Bar
Відкриття гастрономічного сезону з паризьким шефом Buddha-Bar
Відкриття гастрономічного сезону з паризьким шефом Buddha-Bar
Відкриття гастрономічного сезону з паризьким шефом Buddha-Bar
Відкриття гастрономічного сезону з паризьким шефом Buddha-Bar
Відкриття гастрономічного сезону з паризьким шефом Buddha-Bar
Особливий настрій вечері традиційно створив тандем декор-бюро FIORI і агентство Keller PR&Events.

Особливий настрій вечері традиційно створив тандем декор-бюро FIORI і агентство Keller PR&Events.

Відкриття гастрономічного сезону з паризьким шефом Buddha-Bar
Спеціальними партнерами вечора стали Wine Mart і нерозлучний тандем San Pellegrino Aqua Panna.

Спеціальними партнерами вечора стали Wine Mart і нерозлучний тандем San Pellegrino Aqua Panna.

Відкриття гастрономічного сезону з паризьким шефом Buddha-Bar
Відкриття гастрономічного сезону з паризьким шефом Buddha-Bar
Компанія «АВТ Баварія Україна», знаючи пристрасть шефа до автомобілів, спеціально надала розкішний автомобіль BMW M8 gran coupе.

Компанія «АВТ Баварія Україна», знаючи пристрасть шефа до автомобілів, спеціально надала розкішний автомобіль BMW M8 gran coupе.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: