а другому поверсі столичного комплексу Queen, що належить міжнародному холдингу Bulldozer Group, пройшла гала-вечеря з нагоди відкриття нового ресторану в стилі fusion. У закладі вдало поєдналися європейська та італійська кухні, а також грецький крудо-бар. Ба більше, тут вперше в Україні буде представлена їжа майбутнього. За смаком рослинне м’ясо beyond meat неможливо відрізнити від справжнього, проте воно на 100% є веганським.
Меню для ресторану розробили шеф-кухар комплексу Queen — Володимир Болібрух, а також бренд-шеф мережі Bulldozer Group Ukraine — Сергій Юрчишин. Зокрема заради цієї святкової вечері до Києва завітав зірковий гість, шеф-кухар ресторанів l’Atelier de Joël Robuchon Олівер Лімосін, який розробив для гостей ексклюзивне меню з п’яти страв.
Головним партнером вечора став Дім шампанських вин – Veuve Clicquot.
Ведучий вечора – Тимур Мірошниченко
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: