Відкриття нового ресторану в комплексі Queen
В Україні вперше буде представлена їжа майбутнього.
Н

а другому поверсі столичного комплексу Queen, що належить міжнародному холдингу Bulldozer Group, пройшла гала-вечеря з нагоди відкриття нового ресторану в стилі fusion. У закладі вдало поєдналися європейська та італійська кухні, а також грецький крудо-бар. Ба більше, тут вперше в Україні буде представлена їжа майбутнього. За смаком рослинне м’ясо beyond meat неможливо відрізнити від справжнього, проте воно на 100% є веганським.

Меню для ресторану  розробили шеф-кухар комплексу Queen — Володимир Болібрух, а також бренд-шеф мережі Bulldozer Group Ukraine — Сергій Юрчишин. Зокрема заради цієї святкової вечері до Києва завітав зірковий гість, шеф-кухар ресторанів l’Atelier de Joël Robuchon Олівер Лімосін, який розробив для гостей ексклюзивне меню з п’яти страв.

Головним партнером вечора став Дім шампанських вин – Veuve Clicquot.

Головним партнером вечора став Дім шампанських вин – Veuve Clicquot.

Відкриття нового ресторану в комплексі Queen
Відкриття нового ресторану в комплексі Queen
Відкриття нового ресторану в комплексі Queen
Відкриття нового ресторану в комплексі Queen
Відкриття нового ресторану в комплексі Queen
Відкриття нового ресторану в комплексі Queen
Ведучий вечора – Тимур Мірошниченко

Ведучий вечора – Тимур Мірошниченко

Відкриття нового ресторану в комплексі Queen
Відкриття нового ресторану в комплексі Queen
Відкриття нового ресторану в комплексі Queen
Відкриття нового ресторану в комплексі Queen
Відкриття нового ресторану в комплексі Queen
Відкриття нового ресторану в комплексі Queen
Відкриття нового ресторану в комплексі Queen
Відкриття нового ресторану в комплексі Queen
Відкриття нового ресторану в комплексі Queen
Відкриття нового ресторану в комплексі Queen

Написать комментарий

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: