Днями в готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv відкрився ресторан Marigold — простір, де давні українські форми і сенси поєднуються із сучасністю. Гостям представили концепцію ресторану, що втілює ідею глибоких культурних коренів і творчого переосмислення традицій.
Символом ресторану став чорнобривець, який нагадує про домашній затишок і національну ідентичність. Особливий акцент зробили на інтер’єрі, де центральне місце займає Дерево життя — символ єдності поколінь та циклічності буття.
За словами власниці закладу Єлизавети Юрушевої, ресторан дає змогу зануритися в унікальний світ українських смаків, звичаїв, мистецтва та ремесел, поглянути на наше надбання у сучасному контексті.
Під час івенту презентували книгу шеф-кухаря Ігоря Мезенцева та фотографа Дмитра Бахти — «COOKING IN THE WILD | Сучасна гастрономія в глибинах Карпат». Усі гроші, зібрані від продажу книги в день презентації, передадуть до благодійного фонду «Світлий» на потреби українських військових.
Головною родзинкою заходу стало колективне ліплення фірмових вареників із вишнею, у якому взяли участь усі гості свята. Вже найближчим часом вареники передадуть хлопцям і дівчатам, які стоять на обороні країни.
Ведучим відкриття виступив Олексій Суханов, а за музичну атмосферу заходу відповідав співак Марко Квітка.
Завітали на подію: Олександр Скічко, Ірина Данилевська, Лілія Пустовіт, Катя Сільченко, Євген Хмара, Анастасія Жолинська, Сергій Перман, Анна Лукашевич, Макс Леонов, Аліна Алієва, Ігор Ігнатенко та інші. Партнер події — компанія PRORENTALL на чолі з Євгеном Хортівим.
Шеф-кухар Ігор Мезенцев
Фото: Ганна Дворянець
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: