
Днями у ресторані Citronelle, який цього року, в грудні, святкує 10-річчя, відбувся камерний обід, присвячений знайомству з новим шеф-кухарем, французом Робаном Каснабе, який з 15 років працював у паризьких мішленівських закладах, бездоганно знається на соусах і незмінно відточує свій кулінарний талант.
Робан і раніше приїжджав до Києва, аби навчити кухарів Citronelle мистецтву французької кулінарії, а віднедавна очолив команду. Він уже встиг познайомитися з гостями і додав до меню Citronelle сучасного погляду на класичну Францію, а також поділився унікальними рецептами своєї сім’ї, що зберігаються в архівах кілька століть.
Серед нових позицій у меню устриці, запечені з шампанським Pierre Morlet, ескарго з томатним конкасе та прованським маслом, стейк тартар з білим хріном, качина грудка конфі з пюре із батату, спрінг-ролом і ягідним соусом, легендарний суп буйабес, фуа-гра з полуницею, малиною та ягідним соусом і довгоочікуваний улюблений літній десерт «Павлова» з мусом із маракуї та полуничним сорбетом.
Між іншим сомельє ресторану Сергій Рябоконь підібрав вина, що найкраще смакують з новим меню, зокрема витончене шампанське Pierre Morlet з нотами грейпфрута та білих квітів, створене спеціально для Citronelle на честь ювілею ресторану.














Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: