Zucca Festa у ресторані Trattoria Zucca
Нове меню із гарбузом.

У ресторані італійської кухні Trattoria Zucca сезон розпочали з особливої гастрономічної історії. На перший погляд, гарбуз — звичайний осінній продукт. Проте шеф закладу надихнувся неординарними комбінаціями та створив Zucca-меню, до якого увійшли брускети з гарбузом, страчателою та обліпиховим соусом, гарбузове ризото з білою тріскою та квітами броколі, філе-міньйон на гарбузовому соусі з лісовими грибами та чорним трюфелем, а ще багато іншого.

Страви особливо ефектно смакують під акомпанемент фірмового Limoncello та ексклюзивні вина П’ємонту.

Zucca Festa у ресторані Trattoria Zucca
Антон Фрідлянд з дружиною

Антон Фрідлянд з дружиною

Zucca Festa у ресторані Trattoria Zucca
Zucca Festa у ресторані Trattoria Zucca
Zucca Festa у ресторані Trattoria Zucca
Zucca Festa у ресторані Trattoria Zucca
Zucca Festa у ресторані Trattoria Zucca
Zucca Festa у ресторані Trattoria Zucca
Zucca Festa у ресторані Trattoria Zucca
Zucca Festa у ресторані Trattoria Zucca
Zucca Festa у ресторані Trattoria Zucca
Zucca Festa у ресторані Trattoria Zucca
Zucca Festa у ресторані Trattoria Zucca
Zucca Festa у ресторані Trattoria Zucca
Zucca Festa у ресторані Trattoria Zucca
Каре телятини з пікантним гарбузовим соусом та овочами

Каре телятини з пікантним гарбузовим соусом та овочами

Брускета з гарбузом, страчателою та облипиховим соусом

Брускета з гарбузом, страчателою та облипиховим соусом

Гарбузовий медовик з ванільним морозивом

Гарбузовий медовик з ванільним морозивом

Салат із запеченим гарбузом, овочами та язичками ягняти

Салат із запеченим гарбузом, овочами та язичками ягняти

Zucca Festa у ресторані Trattoria Zucca
Zucca Festa у ресторані Trattoria Zucca

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: