
У ресторані італійської кухні Trattoria Zucca сезон розпочали з особливої гастрономічної історії. На перший погляд, гарбуз — звичайний осінній продукт. Проте шеф закладу надихнувся неординарними комбінаціями та створив Zucca-меню, до якого увійшли брускети з гарбузом, страчателою та обліпиховим соусом, гарбузове ризото з білою тріскою та квітами броколі, філе-міньйон на гарбузовому соусі з лісовими грибами та чорним трюфелем, а ще багато іншого.
Страви особливо ефектно смакують під акомпанемент фірмового Limoncello та ексклюзивні вина П’ємонту.


Антон Фрідлянд з дружиною














Каре телятини з пікантним гарбузовим соусом та овочами

Брускета з гарбузом, страчателою та облипиховим соусом

Гарбузовий медовик з ванільним морозивом

Салат із запеченим гарбузом, овочами та язичками ягняти


Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: