Звана вечеря Ектора Хіменес-Браво в ресторані ВАО
Вишукані поєднання від іменитого шефа.
В
столиці пройшла щорічна авторська вечеря Ектора Хіменес-Браво. Зірковий шеф втретє провів захід для сотні гостей у власному ресторані сучасної китайської кухні ВАО. Цього року тематикою вечері стали п’ять характерних для культури Китаю елементів: вогонь, вода, дерево, повітря і земля.
Спільно з шеф-кухарем ресторану ВАО Ектор розробив спеціальне меню, в якому кожну страву присвятив окремому елементу. А разом із бренд-амбасадором Дому шампанських вин Veuve Clicquot методом foodpairing були підібрані найвишуканіші поєднання ігристих з авторськими стравами.
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: