
У VIRGIN IZAKAYA BAR пройшла звана вечеря, у межах якої два досвідчені шеф-кухарі Євгеній Песін та Габріель Мартінез презентували авторські страви азійської кухні.
Тиждень тому Virgin Izakaya Bar презентував оновлене меню від шефа Євгенія Песіна, стравами з якого пригощали гостей вечора. Присутні куштували лангустини з базиліковим соусом, краб-рол авокадо, закуски з маринованим огірком, крабом та чорною ікрою, суші з тунцем та лососем, гедза з яловичиною та фуа-гра. На завершення Євгеній Песін презентував десерт «Кокос».
Шеф-кухар Габріель Мартінез спеціально до вечері створив сет страв, які відображають його філософію приготування. Туди ввійшли сашимі татакі, тунець з японською сальсою; глазурована качка з хрумким рисом; татакі гребінець з фуа-гра та пюре з кореня селери з додаванням сливового соусу.
Пригощали гостей і концептуальними коктейлями, що вдало продовжили азійську історію: Virgin Gin Garden, Virgin Galactic, Yuzu Spritz.














Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: