Звана вечеря у VIRGIN IZAKAYA BAR
Авторські страви азійської кухні від шефів Євгенія Песіна та Габріеля Мартінеза.

У VIRGIN IZAKAYA BAR пройшла звана вечеря, у межах якої два досвідчені шеф-кухарі Євгеній Песін та Габріель Мартінез презентували авторські страви азійської кухні.

Тиждень тому Virgin Izakaya Bar презентував оновлене меню від шефа Євгенія Песіна, стравами з якого пригощали гостей вечора. Присутні куштували лангустини з базиліковим соусом, краб-рол авокадо, закуски з маринованим огірком, крабом та чорною ікрою, суші з тунцем та лососем, гедза з яловичиною та фуа-гра. На завершення Євгеній Песін презентував десерт «Кокос».

Шеф-кухар Габріель Мартінез спеціально до вечері створив сет страв, які відображають його філософію приготування. Туди ввійшли сашимі татакі, тунець з японською сальсою; глазурована качка з хрумким рисом; татакі гребінець з фуа-гра та пюре з кореня селери з додаванням сливового соусу.

Пригощали гостей і концептуальними коктейлями, що вдало продовжили азійську історію: Virgin Gin Garden, Virgin Galactic, Yuzu Spritz.

Звана вечеря у VIRGIN IZAKAYA BAR
Звана вечеря у VIRGIN IZAKAYA BAR
Звана вечеря у VIRGIN IZAKAYA BAR
Звана вечеря у VIRGIN IZAKAYA BAR
Звана вечеря у VIRGIN IZAKAYA BAR
Звана вечеря у VIRGIN IZAKAYA BAR
Звана вечеря у VIRGIN IZAKAYA BAR
Звана вечеря у VIRGIN IZAKAYA BAR
Звана вечеря у VIRGIN IZAKAYA BAR
Звана вечеря у VIRGIN IZAKAYA BAR
Звана вечеря у VIRGIN IZAKAYA BAR
Звана вечеря у VIRGIN IZAKAYA BAR
Звана вечеря у VIRGIN IZAKAYA BAR
Звана вечеря у VIRGIN IZAKAYA BAR

Написати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: