
У столичному ресторанному комплексі Queen Kyiv пройшла звана вечеря, де для гостей готував володар двох зірок Michelin, шеф-кухар лондонського ресторану Hide Оллі Дабу разом із концепт-шефом мережі ресторанів Bulldozer Group Ukraine Сергієм Юрчишиним, а також шеф-кухарем Queen Kyiv Володимиром Болібрухом.
Захід пройшов у ресторані Seafood Room. Першим подали amuse-bouche від Queen Kyiv, після яких на гостей чекав спеціально створений сет із п’яти страв від зіркового шефа Оллі Дабу: тартар із яловичини з голландською цибулею та естрагоном; лобстер на грилі у бульйоні з листа пандану; морський чорт з товченою брюквою, капустою гіспі та міксом спецій; смажене молочне порося з кров’яною ковбасою та зимовими овочами. Завершили гала-вечерю десертом із темного шоколаду та солоду.



десерт із темного шоколаду та солоду


молочне порося з кров’яною ковбасою та зимовими овочами

морський чорт з товченою брюквою

тартар із яловичини з голландською цибулею та естрагоном

еспума з масляною рибою



Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: