Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Pierre Morlet, Blanc de Blancs створене спеціально до 10-річчя закладу.

У грудні ресторану французької кухні Citronelle виповниться 10 років. Із нагоди ювілею створено особливе шампанське Pierre Morlet, Blanc de Blancs із віньєроном із Шампані зі 150-річною історією.

Напередодні свята власниця ресторану Марія Дідковська влаштувала званий обід, у межах якого гості мали нагоду продегустувати особливий напій, а також дізнатися цікаві факти про виробництво незалежних шампанських домів.

Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle
Дегустація особливого шампанського з нагоди ювілею ресторану Citronelle

Написати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: