Гурмани та гастрономічні журналісти з усієї Європи на вечері у ресторані ZIA
Новий заклад у Fairmont Grand Hotel Kyiv, що незабаром відкриє свої двері для усіх бажаючих .

Міжнародні експерти прибули до України, аби оцінити найкращі гастрономічні локації. Першим закладом, який радо прийняв іноземних гостей, став ресторан ZIA, розташований у Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Саме там пройшла перша гастрономічна вечеря, організована автором проєкту «Топот» Ігорем Мезенцевим і шеф-кухарем Євгеном Клопотенком.

Аік Вейшторт, Євген Клопотенко, Анна Смолякова, Хрвоє Петрич, Кая Сайовіч, Анастасія Авраменко, Ігор Мезенцев

Гостей пригощали сет-меню від шеф-кухаря Аіка Вейшторта. Як зазначає сам автор, страви із сет-меню — це поєднання декількох культур і сучасних кулінарних технік України та Європи.

Аік Вейшторт

Наразу ресторан у процесі оновлення. Його двері будуть відчинені для усіх бажаючих у вересні 2021.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: