центрі столиці, на Поштовій площі, після тривалої реконструкції відкрив свої двері готель Riviera House, на 7-му поверсі якого розташувався новий ресторан авторської паназіатской кухні — КАМА Unique Asia.
Особливість КАМА — панорамний вид на Поділ та акваторію Річкового порту. Ресторан складається із просторого основного залу, лаунж-зони і контактного бару. На території закладу є vip-room і кімната для паління. Однією із особливостей є відкрита кухня.
Меню ресторану включає в себе страви паназіатской кухні в авторському виконанні. Гастрономічним акцентом ресторану є лангустини у різноманітних інтерпретаціях — їх готують на пару в бамбуку, запікають в хоспері, подають у вигляді тартара або попкорну з томатним шисо.
Улюблені усіма поєднання паназіатской кухні — це автентичні курячі лапки теріяки-кінза, обпалені крабові фаланги понзу-чилі, місо суп з домашнім тофу та японська холодна локшина зі свіжим тунцем кунжут-імбир.
Десерти вимагають окремої уваги і здатні викликати залежність. Супер Матча кейк, автентичні моті і холодний кокосовий мус з манго — класика паназіатських десертів у авторському виконанні.
Важливим акцентом ресторану є арт-об’єкт — КАМА bar із дзеркальною стелею і світловою інсталяцією.
Створюючи карту бару, найоригінальніші смаки були доповнені унікальними поєднаннями. У лабораторії КАМА bar змішують найсміливіші паназіатські смаки: Totoro з саке і сливовим вином, #fairytaleBali з соджу і Tom Kha Cocktail з кокосовим молоком і пряними спеціями.
Окрім гастрономії КАМА Unique Asia відкриває власну філософію у межах ресторанів при готелі.
Адреса:
Сагайдачного, 15, 7й поверх готелю Riviera House
Резерв столиків: 067 615 6760
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: