Кольорова палітра цьогорічного Pitti Uomo
Найелегантніші образи в об'єктиві JS!
Н

аймодніші італійці на вуличках Флоренції цього року продемонстрували довершену тріаду кольорів. Серед тих, хто знається на сучасних тенденціях та особистим прикладом їх задає, — креативний директор бренду Fortella Алессандро Скварзі та адвокат Оланкул Лоуренс. Вони вдало зміксували усі відтінки карамелі, молочної нуги та nude-аксесуарів й потрапили в об’єктив фотографа Андрія Гавриленко, спеціально для JS.

Тошіхіро Ясутаке

Серхіо Перейра

Цю кольорову гамму також підтримав дизайнер Сердар Узунтас, відомий streetstyler Тошіхіро Ясутаке, модний консультант Серхіо Перейра та власник блогу Men Need More style Гійом де Бо.

Гійом де Бо

Сердар Узунтас

Класичний total-white обрав блогер із Сінгапуру Томойоші Такада, консультант з чоловічого одягу Франко Маззетті, італійський стиліст Доменіко Джанфрат та амбассадор багатьох брендів й модель Нікколо Цезарі.

Доменіко Джанфрат

Нікколо Цезарі

Не відставали й жінки! Незважаючи на те, що це традиційний чоловічий форум, свій погляд на сучасну моду представила й дизайнерка Ізабель Пабо. Двобортний білосніжний костюм та капелюх — чудовий варіант для спекотної червневої погоди.

Ізабель Пабо

Кольоровим акцентом, який розбавив цьогорічну пастельну тріаду, став величний червоний. Він був продемонстрований у різних комбінаціях, відтінках та аксесуарах, але особливої уваги варті образи італійця Емануеля Цілії, який є власником бренду Numa Selection, та дизайнера Гаруна Тарца.

Емануеля Цілія

Гарун Тарц

Серед особливостей цьогорічного Pitti Uomo — багато парних образів. Так, в однакових костюмах фотографам позували Кеннет Горенгель, Шимон Стефанович та Олександра Добре із супутником.

Кеннет Горенгель, Шимон Стефанович

Олександра Добре

Ян Адамський

Мікель Шкурті

Франко Маззетті

Кеймус Джан

Алессандро Скварзі

Томойоші Такада

   

Фото: Андрiй Гавриленко

http://ad.adriver.ru/cgi-bin/rle.cgi?sid=1&ad=678363&bt=21&pid=2909071&bid=6169529&bn=6169529&rnd=1597544048

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: