Літо буде особливим: одеські готелі Bristol Hotel 5* Odesa та Londonskaya Hotel 4* анонсували унікальну програму Multisensoria’2021
Емоцій вистачить на увесь сезон.

Щороку морське узбережжя Одеси зустрічає все більше гостей не лише з України, а й із різних куточків світу. Місто, що славиться неабиякою гостинністю, рік у рік удосконалює сферу послуг та розваг, даруючи туристам незабутні емоції.

Легендарним гранд-готелям міста — Bristol Hotel 5* Odesa та Londonskaya Hotel 4* — виповнилося 122 і 175 років відповідно. За цей час вони набули чимало досвіду та поглибили розуміння потреб своїх клієнтів, тож кожен новий сезон стає кращим, ніж попередній.

З нагоди початку нового сезону редакція JS поспілкувалася із директоркою готелів Іриною Седлецькою, аби дізнатися, у чому ж криється унікальність цих місць, а також розпитала про особливу літню програму, що стартує за декілька днів.

Ірина Седлецька

Обидві будівлі — пам’ятки архітектури, що розташовані в історичній частині Одеси. Bristol Hotel 5* Odesa був заснований у далекому 1899 році. Це справжній необароковий шедевр Олександра Бернардацці.

Londonskaya Hotel 4* має 175-річну історію. Його звели в 1827 році під керівництвом архітектора Франца Боффо, а як готель існує з 1846 року.

Обидва готелі — легенди Одеси та улюблені місця відпочинку знаменитостей.

У Bristol перебували Теодор Драйзер, Анрі Барбюс, Ісаак Бабеля, Іван Бунін, Леонід Утьосова та багатьох інших.

Красою Londonskaya зачаровувалися Сергій Ейзенштейн, Ельдар Рязанов, Марк Захаров, Зіновій Гердт, Пауло Коельо, Жорж Сіменон, Іван Айвазовський, Леонід Утьосов, Михайло Жванецький, Марчелло Мастрояні, Монсеррат Кабальє, Алла Пугачова, Жан-Клод Ван Дамм тощо.

Складно знайти зірку, яка б не зупинялася тут під час візиту в сонячне місто.

Наразі готелі є одними з найкращих в Одесі за версією TripAdvisor і Booking.com.

Аби потішити улюблених відвідувачів, цьогоріч підготували особливу програму під назвою Multisensoria’2021.

Обидва готелі запроваджують цілу низку мультикультурних подій, серед яких гастрономічна феєрія від нового бренд-шефа Стефана Вайтінадана, яскраві вечірки від відомих діджеїв, неповторні джазові вечори, літературні читання й дивовижа монументального мистецтва. Заходи стануть справжнім святом для тих, хто цінує вишукану кухню, цікавиться історією та культурою (в широкому розумінні того слова) та обожнює неймовірні подорожі.

Стефан Вайтінадан

Винна дегустація на висоті, запальні вечірки під яскравий діджей-сет чи вечір джазової музики? А як щодо смакування стравами від відомого шефа чи кінопоказу в романтичній атмосфері? Емоцій вистачить на все літо!

Повний перелік подій у межах Multisensoria’2021

Цьогоріч Bristol Hotel Odesa виступив партнером Odessa Wine Week та унікального проєкту — винної дегустації в небі, організованого спільно з командою МАУ та професійним сомельє.

Londonskaya ж є незмінним партнером Одеського міжнародного кінофестивалю, який цього разу проходитиме з 13 до 22 серпня.

Обидва готелі відновлюють традицію вечорів класичної та джазової музики на терасі Le Grand Café Bristol та у дворику Le Patio у Londonskaya.

Серію яскравих DJ-вечірок 12 червня розпочне харизматичний Влад Задірака. Поза тим гостей запрошують на ранкові дзен-медитації у FORMULA Wellness Club.

На цьому приємності не завершуються. На вас чекають «Арт-сезони у Londonskaya», що поєднують музичний проєкт «Концерти у незвичних місцях», літературні читання та прем’єрні кінопокази.

Іще одним сюрпризом стануть мурали у Londonska, урочисте відкриття яких відбудеться вже зовсім скоро.

Чудовою новиною стало й те, що до команди ресторанів обох готелів приєднався відомий шеф-кухар із Франції Стефан Вайтінадан, який створив нові меню для Le Grand Café Bristol і Le Patio. Під час тематичних бранчів  гості матимуть чудову нагоду скуштувати авторські страви та особисто познайомитися зі Стефаном.

Не менше справжніх гурманів порадують певні нововедення, що естетично й ідеологічно продовжують попередню концепцію «гастрономічного театру». І якщо минулого сезону до готелів приїздили на гастролі шефи з Німеччини, Італії, Греції та Ізраїлю, цього разу заклади стають частиною мандрівного «Східного експресу».

З 19 століття пасажирські потяги із виключно розкішним сервісом та високою кухнею курсували з Парижу у напрямку Стамбулу. Сьогодні готелі підготували серію гала-вечер, що під керівництвом Стефана пройдуть у форматі умовної подорожі. Гості матимуть унікальну можливість скуштувати автентичні французькі, італійські, австрійські й східні страви та насолодитись чарівною атмосферою мультикультурного свята.

«Експрес» вирушив у подорож 21 травня. Гостям було представлено меню Le Grand Café Bristol, що поєднує старовинну та авторську французьку кухні.
25 червня відбудеться перша гала-вечеря «Париж-Відень», на якій бренд-шеф частуватиме гостей стравами Франції та Австрії.
30 липня пройде друга гала-вечеря — зупинка у Венеції. На ній будуть представлені французька та італійська кухні.
23 серпня «експрес» прибуде до Константинополя, де на гостей очікують французька та турецька кухні.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: