Підтримую лікарів
Locals: вертикальні ферми «Щастя Здоров’я»
Екологічно чиста продукція з підземних ферм, розташованих у Києві.

Як відомо, всі ми опинилися в умовах, коли повноцінно працювати та реалізовувати проєкти вкрай складно. Зважаючи на ситуацію, редакція JS вирішила підтримати українські бренди, які створюють круті продукти/сервіси. За кілька тижнів ми отримали безліч заявок і готові ділитися з вами найкращими, на наш погляд, інформаційними приводами.

Вертикальні ферми «Щастя Здоров’я»

Максим Кірічко, генеральний директор, співзасновник вертикальних ферм «Щастя Здоров’я»

Вертикальні ферми — відносно нова для України технологія вирощування екологічно чистої продукції. Конструкція ферми дозволяє правильно розподіляти світло, воду і температуру, тож, порівняно з традиційним методом вирощування, результат продуктивніший у 3-4 рази.

Перші в Україні вертикальні ферми «Щастя Здоров’я» розташовані в самому Києві. Окрім низки об’єктивних переваг, особлива технологічна складова ферм дозволяє знизити споживання води на 95%, у порівнянні з вирощуванням у відкритому ґрунті. Отже, це смачно, безпечно та екологічно!

«Наша продукція зростає у підземних вертикальних фермах, які знаходяться у межах Києва. Це дозволяє нам бути максимально близько до споживача та забезпечувати його найсвіжішим продуктом на ринку»,— коментує Максим Кірічко

Безперечною перевагою вертикальних ферм є те, що зелень можна вирощувати 365 днів на рік, адже технологія працює за будь-яких погодних умов та сезонності, формуючи необхідний мікроклімат для вирощування тієї чи іншої рослини.

Рослини вирощуються в закритому ґрунті, що робить неможливим їхній контакт зі шкідниками. Саме тому в процесі виробництва не використовуються жодні фунгіциди чи пестициди.

Термін життя продукту — 7 днів. Імпортна зелень проводить більшу частину життя в дорозі, а продукція ферми «Щастя Здоров’я» потрапляє з грядки прямісінько до споживача.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: