«Моє серце належить джунглям»: болівійський фотозвіт Michelle Andrade ексклюзивно для JS
«Місце, де твоя душа, де ти вільно дихаєш, де повністю перезавантажуєшся».

Ніщо так не надихає, як рідні місця. Отож під час робочого візиту до Болівії Michelle Andrade відвідала Кочабамбу — місто, у якому народилася й провела дитинство. Для JS красуня поділилася своїми враженнями та ексклюзивними світлинами з поїздки.

Враження від поїздки на Батьківщину

Це вже мій другий візит до рідної Болівії після переїзду до України. І на цей раз він був довший, ніж попередній 3 роки тому. Хоча основа мета приїзду була робоча: ми разом із Позитивом та тревел-проєктом «Орел і Решка» знімали перший випуск ювілейного сезону.

Я безмежно рада, що мені вдалося провести стільки часу зі своєю болівійською родиною.

Коли літак приземлився у моєму рідному місті Кочабамба, я відчула таке тремтіння, ніби мене приєднали до підзарядки.

Мені не вистачало спілкування з такими «гарячими» людьми та цього місцевого гумору. Емоції від перебування шалені, адже це місце, де твоя душа, де ти вільно дихаєш, де повністю перезавантажуєшся.

Місце в Болії, що має особливе значення для Мішель

Є особливе місце, до якого я завжди мріяла потрапити. Це найбільший у світі солончак Уюні (Салар-де-Уюні). І на цей раз моя мрія здійснилася — тато зробив мені сюрприз! Коли туди потрапляєш, просто не віриш своїм очам: там небо зливається із землею та враження від цього краєвиду неймовірні!

А ще я вкотре переконалася, що моє серце належить джунглям та вологому клімату — у таких умовах відчуваю себе природно та щасливо.

Поради для тих, хто планує вперше відвідати Болівію

У Болівії дуже красива природа, тому я б порадила приділити знайомству з нею особливу увагу: побувати у тропіках, побродити по джунглях, оглянути солончак. Обов’язково потрібно спробувати місцеву кухню — вона в нас дуже смачна, сповнена кольорів та смаків.

І, звісно, зануритися в культуру та поспілкуватися з місцевими, щоб відчути болівійський колорит.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: