Продовжити літо та насолодитися оксамитовим сезоном особливо приємно на Французькій Рив’єрі. Анастасія Шухніна щойно повернулася із відпочинку та залюбки ділиться у власних соцмережах досвідом щодо того, де найкраще зупинитися та що скуштувати на одному із найпрестижніших та найдорожчих курортів Лазурового узбережжя.
Аби вдосталь насолодитися Французькою Рив’єрою, героїня радить оселитися у Grand-Hôtel du Cap-Ferrat, що розташований на тихому півострові Сен-Жан-Кап-Ферра в оточенні мальовничих лавандових садів і алей цитрусових дерев.
Для зручності гостей у готелі є фунікулер, за допомогою якого можна спуститися до набережної і насолодитися панорамними краєвидами на Середземне море. Це і багато іншого відрізняє Grand-Hôtel du Cap-Ferrat від інших готелів регіону.
Як зазначає Анастасія, у інтер’єрі загальних приміщень готелю і номерів, оформленням яких займався П’єр-Ів-Рошон, легендарний дизайнер паризького Four Seasons Hotel George V органічно поєднує французьку елегантність та елементи сучасного стилю.
Уподобала героїня, звісно ж, і вишукану французьку кухню, збалансовану, при цьому, неймовірно смачну, і залюбки передала привіт власному дієтологу Наталії Самойленко, яка, безперечно, оцінить раціон Анастасії у відпустці.
Як відомо, курорт Кап-Ферра має репутацію особливо затишного та спокійного місця на відміну від сусідньої Ніцци, що славиться своїми численними вечірками.
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: