Насолоджуючись півднем Франції: нотатки мандрівниці Анастасії Шухніної
Один із найкращих готелів узбережжя та вишукана місцева кухня.

Продовжити літо та насолодитися оксамитовим сезоном особливо приємно на Французькій Рив’єрі. Анастасія Шухніна щойно повернулася із відпочинку та залюбки ділиться у власних соцмережах досвідом щодо того, де найкраще зупинитися та що скуштувати на одному із найпрестижніших та найдорожчих курортів Лазурового узбережжя.

Аби вдосталь насолодитися Французькою Рив’єрою, героїня радить оселитися у Grand-Hôtel du Cap-Ferrat, що розташований на тихому півострові Сен-Жан-Кап-Ферра в оточенні мальовничих лавандових садів і алей цитрусових дерев.

Для зручності гостей у готелі є фунікулер, за допомогою якого можна спуститися до набережної і насолодитися панорамними краєвидами на Середземне море. Це і багато іншого відрізняє Grand-Hôtel du Cap-Ferrat від інших готелів регіону.


Як зазначає Анастасія, у інтер’єрі загальних приміщень готелю і номерів, оформленням яких займався П’єр-Ів-Рошон, легендарний дизайнер паризького Four Seasons Hotel George V органічно поєднує французьку елегантність та елементи сучасного стилю.

Уподобала героїня, звісно ж, і вишукану французьку кухню, збалансовану, при цьому, неймовірно смачну, і залюбки передала привіт власному дієтологу Наталії Самойленко, яка, безперечно, оцінить раціон Анастасії у відпустці.

Як відомо, курорт Кап-Ферра має репутацію особливо затишного та спокійного місця на відміну від сусідньої Ніцци, що славиться своїми численними вечірками.

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: