Ольга Фреймут розкритикувала ресторан Миколи Тищенка
З «ревізорки» телеведуча перетворилася на ресторанного критика.
М

инулого уїк-енду Ольга Фреймут повідомила, що за чисельними проханнями друзів та прихильників буде публікувати свої огляди найпопулярніших ресторанів країни на кшталт Мішленівського гіда, але роздаватиме не зірки, а підсніжники. Почала колишня «ревізорка» з ресторану телеведучого та народного депутата Миколи Тищенка. Заклад «Три виделки» вона відвідала разом із неназваним експертом й не соромилася давати негативні оцінки.

«За роки перевірок я точно знаю: ресторани схожі на своїх господарів. «Три виделки» – точна копія визнаного українського ресторатора Миколи Тищенка. Статусний заклад з привабливими вікнами та душею 90-х минулого століття», – почала свій відгук Фреймут.

Далі телеведуча пораділа, що «не тхне харчами», але одразу відчула «айкосний» аромат. Обурилася наявністю плазми на стіні, бо це «неприпустимо» у п’ятизіркових закладах, а саме таким позиціонують себе «Три виделки». «Але ж господар – працівник політики та ще персона медійна, йому без телевізора ніяк», – пояснила сама собі Ольга цей факт.

Також пані Фреймут похвалила зовнішність офіціантки, втім, відзначила, що її робоча форма не першої свіжості: «Я так вдягаюся вдома, коли не чекаю гостей». Ще з недоліків: відвідувачів як для вечора п’ятниці замало, а в сусідній залі менеджмент ресторану влаштував на одному зі столів офіс з ноутбуком, документами та канцелярією.

Ба більше, столик Ольги не вкрили скатертиною, жодних живих квітів, пережитки радянських їдалень у вигляді зубочисток на столі, меню – стисла брошурка, відсутність сомел’є, «пограмово» запропоноване просеко – «так робили хіба що в нульових!»

Втім, Ольга залишилася задоволена смаками і подачею равликів та Том-Яму, не враховуючи занадто часниковий хліб. Також похвалила трепетний підхід до вибору посуду під кожну страву й порадила зазирнути у вбиральню. Чомусь пані Фреймут здивувало, що її не пустили до кухні: «Але ж Микола Тищенко у програмах особливо не церемонився – на кухні закладів харчування заходив сміливо». Наостанок у ресторані не працював термінал, тож вони з експертом якось знайшли по кишенях готівку і розрахувалися.

За результатами вечері пані Фреймут вирок для ресторану Тищенка був невтішним: заклад отримав 85 балів зі 150 й жодного підсніжника. Отакої!

View this post on Instagram

Київ. Ресторан «Три вилки»; візит 9.11.2019; 18:10 За роки перевірок я точно знаю: ресторани схожі на своїх господарів. “Три вилки” – точна копія визнаного українського ресторатора Миколи Тищенка. Статусний заклад з привабливими вікнами та душею 90-х минулого століття. Переступила поріг – і одразу зачула айкосний запах. Більшість ресторанів чомусь вигадали собі таку альтернативу кальянам. У мене після пологів дуже загострився нюх, тож в закладах харчування розраховую на запах чистоти. І дуже тішуся, коли волосся після вечері не тхне харчами. Кухнею у “Трьох вилах” не пахнуло. Нас посадили за столик біля вікна, але мій компаньйон  туди й не глянув, бо над нами висіла плазма, на якій транслювали танці ледь одягнутих дівиць. Телевізори у “п’ятизіркових” закладах неприпустимі, а саме таким позиціонують себе “Три вилки”. Ніщо не має відволікати від їжі, хіба концептуально підібрана музика. А краще тиша. Але ж господар – працівник політики та ще персона медійна, йому без телевізора ніяк. Симпатична офіціантка принесла меню. Дуже вродлива дівчина – бездоганний макіяж, чистий маникюр, зібране волосся, але не першої свіжості форма. Я так вдягаюся вдома, коли не чекаю гостей. Відвідувачів, як для вечора п’ятниці, було мало. З трьох залів ледь заповнили один. Поруч з нашим столиком святкували день народження. Потім зайшло ще декілька дівчат. І все. Пропонувати людям сусідню залу було б не етично. Там менеджмент “Трьох вилок” просто на ресторанному столі влаштував собі офіс: документи, ноутбук, канцелярія. Я одразу згадала європейські заклади високої кухні. З таким раніше не перетиналася. ⬇️

A post shared by FreimutOlia (@freimutolia) on

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: