Оновлене меню в заміському комплексі NAVY від шеф-кухаря Артура Туманяна
Нові ексклюзивні страви від нового автора.

Талановитий шеф-кухар Артур Туманян відтепер готує найвишуканіші авторські страви для гостей заміського комплексу NAVY. Професійний досвід Артура становить 13 років, 5 з яких він провів на посаді бренд-шефа.

Кухар проходив стажування у мішленівських ресторанах Європи, а також провідних закладах СНД.

Серед переліку закладів — Perino Penati 1* Michelin у Мілані; «3», Юріса Дукальскіса у Ризі; Gras, Антона Абрезова; «O», Артема Чудненко та Павла Багрянова; «Гамлет енд Джекс», Євгенія Вікентьєва і Максоля у Санкт-Петербурзі.

Артур здобув дві мідні сковорідки від Національної ресторанної премії «СІЛЬ» та має дві призові нагороди від проєкту 13 CHEFS.

За час своєї роботи він встиг набути досвіду й у сфері консалтингу, посприявши появі таких закладів, як «Марево» і RAMEN MO у Львові та допомагав удосконалювати кухні десятків ресторанів по всій країні.

Артур Туманян

Що пропонує кухня NAVY? Яких змін зазнала з появою нового шеф-кухаря?

«В основі — італійська кухня, яка міксується з моєю історією смаку та різноманітними техніками приготування, що поєднують у собі надбання кулінарії різних країн світу, але в моїй авторській інтерпритації», – розповідає шеф-кухар.

Які страви варто спробувати у новому меню насамперед?

  • Рублена яловичина з битими огірками та копченим голандським соусом;
  • Артишок гриль з мигдальним мусом та томатною сальсою;
  • Салат з креветками гриль, кремом з пастернаку, руколою та горіховим соусом;
  • Томлене яловиче ребро з кукурудзяним пюре та соусом «Порта».

У закладі представлений широкий асортимент страв для задоволення будь-якого смаку. 70% меню розроблено відповідно до принципів здорового харчування, серед яких, наприклад, —  поєднання білків. Окрім того, використовуються різноманітні способи термічної та кулінарної обробки. Для приготування використовується понад 50 видів овочів. Заклад пропонує безліч овочевих закусок, веганських та вегетаріанських страв.

У NAVY прислуховуються до побажань кожного клієнта і із задоволенням приготують оригінальну страву, яка не входить до основного меню.

Порт відпочинку NAVY: Київська область, Вишгородський район, Обвідний канал Київського моря, село Осещина, вулиця Київська 2 Г. Деталі за телефоном +38 096 981 81 81.
Facebook
Instagram

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: