Готуємось до Великодніх свят: пісне меню від улюблених ресторанів
Смаколики від Guramma Restaurant, Fabius, Citronelle та Smartass.

Пісні страви можуть бути дуже смачними. У розпал Великого посту ділимося з вами добіркою улюблених ресторанів, які приємно здивують вас своїми актуальними меню. Готові скуштувати? 

 

Guramma Restaurant

 

Оновлений Guramma Restaurant об‘єднав найкращі традиції справжньої італійської кухні Guramma Italiana та вишуканість сучасної азіатської гастрономії Guramma ModernAsia. Головна спокуса цієї весни — страви з пісного меню ресторану.

Меню до Великого посту — збалансоване, складається з холодних та гарячих закусок, салатів та ролів, супів і основних страв, а також десертів, які завжди дарують свіжі враження та надзвичайні смаки.

Особливої уваги гостей заслуговують: севіче з авокадо, бататом та перцем Падрон; салат із цвітної капусти, авокадо та в’ялених томатів; рол без рису з авокадо, водоростями Кайсо, грибами шиїтаке, шпинатом і тофу; попкорн із цвітної капусти та багато іншого.


Замовлення від 1000 грн доставляють безкоштовно в радіусі 10 км, а на самовиніс діє знижка 20%. Також замовити доставку можна за допомогою Royal Service з 12:00 до 22:00.

Guramma Restaurant, Дніпровський узвіз, 1, замовлення за телефонами +380979993288, +380969678888

 

Citronelle

 

Ресторан Citronelle з особливою шаною ставиться до традицій і для улюблених гостей готує меню, в основі якого овочі, крупи, гриби та бобові. Серед найактуальніших — буряковий хумус з грибним фалафелем; рікота з горіхів кешью; тартар з гуакамолле, бобами Едамаме, томатами черрі та фенхелем; овочеві супи, а на десерт — гарбузовий чізкейк із карамелізованими горіхами пекан та кавовим морозивом.

Citronelle, Богдана Хмельницького, 23, замовлення за телефоном 0444993936

Fabius

 

Ресторан Fabius підготував для гостей особливе меню, розроблене спеціально до Великого посту. Серед страв — вінегрет з печених овочів з мариновиними грибами; салат MON BLAN, в основі якого листя салату з печеним буряком, кремом з авокадо, горіхами і соєвим йогуртом, а на десерт — пана-кота з печених яблук і базиліка.

Для постійних і нових клієнтів ресторану в Fabius діє приємна пропозиція – 20% на все меню. Замовляйте безкоштовну доставку або забирайте страви самостійно з послугою take away.

Fabius, Столичне шосе, 70, замовлення за телефоном +380676328417

Smartass Kitchen & Bar

 

У пісному меню Smartass Kitchen and Bar зібрано бездоганно збалансовані страви. Поціновувачі смачних і корисних смаколиків оцінять голубці з савойської капусти та Beyond meat; стейк селери з фенхелем і пряним бататом та легкий салат з грибами шиїтаке.


Всього в пісному меню 11 страв та 4 десерти. Зробити замовлення можна в будь-який зручний час.

Smartass Kitchen and Bar,  Жилянська, 41, замовлення за телефоном +380951861576

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: