Глянець про подорожі Chance for Traveller глибше занурюється у онлайн простір і презентує перший цифровий випуск з Мариною Ярославською на обкладинці.
Нові виклики — нові подорожі. Одним із форматів подорожей майбутнього, що настає вже зараз, експерти називають внутрішній туризм. Chance for Traveller вирішив підтримати внутрішній туризм в Україні та присвятити свій перший діджитал-випуск дивовижній красі нашої країни.
У межах липневого цифрового випуску, Chance for Traveller презентує серію матеріалів і проєктів, присвячених подорожам Україною. Головним напрямком традиційної Travel Story номера стала Херсонська область — одна зі скарбниць українського мандрівника.
Серед локацій проєкту — славнозвісні рожеві озера, що підкорили National Geographic, шато з віковою історією «Виноробне господарство князя Трубецького», величні степи заповідника «Асканія-Нова» та інші точки, безумовно гідні українського списку must visit places.
Героїня проєкту Марина Ярославська — запекла мандрівниця, у списку якої понад три десятки відвіданих країн.
Зараз Марина з великим захопленням відкриває для себе раніше незвідані куточки нашої країни, а Херсонщина виявилася особливо надихаючим відкриттям.
Іще один надихаючий проєкт — фотоісторія із художницею Ланою Кауфман та її чоловіком Максом Пустозвоновим про камерний круїз на двох Дніпром. В інтерв’ю Лана розповідає про те, як українська природа наповнює її особливою енергією.
Також у липневому діджитал-випуску — великий гід Chance for Traveller дивовжними місцинами кожної області України. Персональними улюбленими локаціями на карті України, а також спогадами про перші подорожі в серії публікацій діляться запрошені редактори та героїні Chance for Traveller Маша Дідковська, TAYANNA, Катерина Кухар, Анна Андрес та Валерія Гузема.
Про те, куди їхати за оригінальним гастродосвідом — гід Chance for Traveller з унікальними фермамами та дегустаціями України: від устриць і равликів до чорної ікри і сиру з трюфелем. Органічне доповнення — гід виноробнями України, куди можна приїхати на персональну екскурсію і, звичайно ж, продегустувати.
Також у випуску — інтерв’ю з лондонським шеф-кухарем і автором бестселерів про українську кухню Олею Геркулес, завдяки якій про українські страви писали в The New York Times і The Guardian. Оля розповість про те, як вона подорожувала країною збираючи унікальні народні рецепти, які обожнюють в Лондоні, де вона живе.
Наостанок, розмова Chance for Traveller про важливу ініціативу — проєкт Visit Ukraine, який покликаний розповідати про Україну як про туристичний напрямок за кордоном, з його CEO Антоном Тараненко. Як і чим Україна буде завойовувати іноземних туристів — в інтерв’ю липневого діджитал-випуску.
Це лише мала частина того, чим багата наша країна і зараз — ідеальний час, щоби в цьому переконатися. Більше про подорожі по Україні і не тільки — на Chance for Traveller.
Фото: Діма Гончаров
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: