Тріумф української кухні: шеф-кухар Юрій Ковриженко отримав престижну міжнародну премію
І почесний статус Ambassador of Taste for the Global Gastronomy.

Українські страви – це круто. І смачно. Про що наразі знає увесь світ, зокрема завдяки шеф-кухарю Юрію Ковриженку, який вже багато років експериментує з національною кухнею, модернізує та популяризує її в ресторанах по всьому світу (від Тбілісі до Сеула). Днями він здобув золоту медаль та почесний титул Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy — авторитетної у гастросвіті міжнародної організації. І це черговий привід пишатися Україною на кулінарній мапі світу.

До речі, світлини молекулярного борщу авторства Юрія прикрасили сторінки мішленівського гіду Michelin Red Guide та видання CHEF.

Втім, навіть традиційні вареники він перетворює на справжній витвір кулінарного мистецтва. Вітаємо!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: