Inspired by Mercedes-Benz: Food

Під егідою бренда Mercedes-Benz 5 лідерів думок і професіоналів своєї справи діляться власним досвідом і розповідають про те, що їх надихає, заряджає енергією і змушує рухатися вперед. Нове покоління GLC і GLC Coupé — дійсно відмінний супутник. Кросовер з трипроменевою зіркою підтримає вас, чим би ви не займалися і наскільки активними не були б ваші будні. Отже, час переконатися в цьому на прикладі наших героїв! Богдан Ремінський — бренд-шеф La Famiglia Catering.

Богдан спеціалізується на європейській кухні, знає всі секрети і стандарти високої кухні ресторанів з мішленівськими зірками і працює відповідно до них. Як справжній шеф-кухар він вміє створювати смак життя.

Підсилити враження допоможе оновлений Mercedes-Benz GLC, середньорозмірний SUV, який став ще привабливішим. Він готовий звільнити свого власника від рутинних завдань за кермом, зробивши кожну поїздку яскравішою.

Професія кухаря — одна з найпопулярніших і затребуваних у світі. Приготувати щось швидко і навіть смачно може кожен, але, якщо ти хочеш розвиватися — потрібно проявляти фантазію, експериментувати і вдосконалювати техніку. Робота в кейтеринговій компанії — це постійний тонус, незвичайні формати заходів та величезний простір для творчості. Я дуже радий бути частиною компанії La Famiglia Catering і створювати смачні свята для наших гостей.

Перш ніж почати свою активну роботу в Україні, я кілька років проходив стажування в найкращих закладах Парижа, Нью-Йорка та Боньйо, що значно вплинуло на мої погляди на роботу загалом і кухню зокрема. При цьому вдалося співпрацювати з видатними шефами, такими як Жерар Ган’є, Грегорі Ром і Едуард Лубе. Робота з відомими і визнаними майстрами своєї справи сформувала професійні і творчі амбіції.

У кулінарії кухарі стають справжніми брендами.

Їхні імена привертають в ресторани людей краще за будь-яку рекламу. Деякі з них стають брендами в прямому сенсі цього слова, коли їхніми іменами називають торгові марки. Кожен поважаючий себе ресторан намагається співпрацювати з володарем заповітної зірки «Мішлен», що автоматично підвищує престижність закладу. Ця нагорода — визнання професійного рівня. Прикладом такого бренда в автомобільній сфері є Mercedes-Benz, перевірений часом автовиробник з незмінно високою якістю, визнаною в усьому світі.

Я можу годинами говорити про кухню та її особливості, про приготування і подачу страв. Кулінари — ті ж музиканти. З однакових нот кожен витягує свою унікальну мелодію.

Висока кухня — це професійна імпровізація смаку.

Одне із типових питань, які задають шеф-кухарю: «Яка твоя улюблена страва»? Для мене — це карпаччо з телятини зі свіжим інжиром і манговим дрессінгом. Ця страва в осінній тональності. Насичені кольори, сезонний присмак і томний післясмак манго. Це —гармонія смаку, естетики і подачі.

Із радістю поділюся рецептом незабутнього вечері. Перший пункт — це приготувати вечерю самостійно. Далі — якісні продукти і наявність рецепта. Третє — готуйте для когось: кохана людина, рідні або друзі. Секретні інгредієнти — щіпка любові й ложка натхнення. З цим рецептом навіть найпростіша страва стане незабутньою.

Дуже важливим в роботі шеф-кухаря є безпека, яка безпосередньо залежить від якості продуктів, з яких готують. Порада тут одна — не варто економити на якості продуктів, краще взяти чогось трохи менше або ж приготувати щось інше, проте в жодному разі не економити на продуктах, використовуючи інгредієнти сумнівної якості. Від цього безпосередньо залежить ваше здоров’я.

У цьому питанні мені близький за духом Mercedes-Benz GLC. Починаючи від якості преміального автомобіля й завершуючи відчуттями, які він дарує. Цей автомобіль універсальний, динамічний, просторий і безпечний. Це не перший Mercedes-Benz, за кермом якого мені доводиться їздити. У автомобілів даного бренда завжди виходить зберігати свої ключові особливості, водночас знаходячи можливість зробити нові автомобілі ще комфортнішими і безпечнішими.

Соціальні мережі:

Facebook Instagram

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: