У Києві відкрили ресторан свідомого харчування HAKA MADA sushi & bowl
Корисні смаколики на сніданок, обід та вечерю.

«Ми довго обіцяли собі почати нове життя з понеділка, а потім вирішили, що немає кращого моменту, аніж тут і зараз. Тому ми створили ресторан HAKA MADA sushi&bowl, покликаний змінити харчові звички та наблизити наших гостей до збалансованого та корисного харчування», — коментує засновниця нового столичного закладу Інна Дворська. 

Рестораторка Інна Дворська разом із бренд-шефом Павлом Рукомедою запропонували концепцію свідомого харчування, в основі якого — суші та боули. Так народилася колаборація японської культури їжі та сучасного гастрономічного тренду.

В основі меню ресторану HAKA MADA – метод здорової тарілки (боул). Користь такого підходу доведена науковцями USDA та Harward. Кожен боул наполовину складається з овочів, на чверть – з білків і ще на чверть – зі складних вуглеводів, корисних жирів та суперфудів. Отже, яку б страву ви не замовили, немає шансів «зірватися» і з’їсти щось некорисне.

Що куштувати? Розпочати варто зі сніданку, який у закладі приготують навіть о 8 ранку. На вас чекатимуть найінстаграмніші сирники цього міста з кокосовим йогуртом, асаї смузі боул, безглютенова вівсянка, зелений омлет або авокадо тост з лососем та м’яким яйцем.

Асаї смузі боул

На обід та вечерю пропонують японські страви, які готують на відкритій кухні. Спробуйте автентичний рамен, суші (а ще нігірі та роли), рибу і м’ясо на грилі чи качку в азіатському стилі. Для веганів та вегетаріанців є боул-салати з кіноа, запечений батат, гуакамоле зі спіруліною та багато інших страв без вмісту продуктів тваринного походження.

Якіторі з креветки

А що на десерт? Тут назавжди попрощалися з білим рафінованим цукром та замінили його на кокосовий, а також на натуральні підсолоджувачі – мед, стевію, кленовий сироп. Тож віднині десерти не викликатимуть почуття провини!

«Київський» торт та фісташкова панна-котта

У фреш-барі приготують соки свіжого віджиму, вітамінні шоти, смузі, сассі і кокосову воду.

А вечерю варто доповнити келихом органічного чи біодинамічного вина або спробувати традиційне японське саке з колекції ресторану.

З японської «HAKAMADA» перекладається як «рисове поле». Інтер’єр реалізували в еко-стилі з використанням натуральних матеріалів: дерева, ротанга та живих рослин.

Тост з авокадо, слабосолоним лососем та крем-сиром

Заклад розташований за адресою Жилянська, 75. Бронювання столиків за телефоном: 097 555 7855 або  онлайн.

Рамен з вугрем

Хумус з білої квасолі з місо

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: