У ресторані Eastman пройшов бранч із ексклюзивною екскурсією на кухню закладу
Залаштунки найбільшого проєкту First Line Group.

У столичному ресторані далекосхідної кухні Eastman відбувся бранч «Як це їсти», під час якого команда проєкту відкрила двері на свою кухню та показала гостям усі процеси створення колоритних страв зі свого меню. Бренд-шеф мережі First Line Group Вова Ташаєв розповів свою гастрономічну історію відносин зі Сходом, презентував найнезвичайніші страви та показав, як традиційно правильно їсти їх.

Цьому проєкту ресторатора Дмитра Запорожця нещодавно виповнився рік. Eastman — це шукач із цікавим, незалежним та вільним характером. Кухня — це симбіоз індійської, китайської, тайської, шрі-ланкійської кухні та історії любові до Близького та Далекого Сходу. Це унікальний продукт для України із простою суттю, але поки що малознайомою кухнею.

Саме на честь дня народження проєкту креативна команда Eastman організувала бранч «Як це їсти». Його місія — ознайомити аудиторію з яскравими східними стравами та розповісти історію, що стоїть за їхнім створенням.

«Eastman — пропалений вітрами та смислами експат, що мотається між Індією, Таїландом, Шрі-Ланкою, Марокко та Ізраїлем. Натхненний традиційною кухнею проєкт зібрав все найцікавіше і створив свій особистий мікс відчуття Сходу. З любов’ю до життя, жагою до пригод і бажанням ділитися найкращим», — кажуть автори проєкту.

Для гостей Eastman — це можливість скуштувати нове, отримати емоції від східної культури та гастрономії. Окрім того, заклад створює нові формати для вже знайомих продуктів, наприклад, Наполеон-бар із кокосовим, манговим смаками, матчею та ще п’ятьма авторськими рецептами цього десерту.

Радимо якнайшвидще завітати до закладу, а перед цим переглянути ролики-т’юторіали «Як це їсти» для пані пурі та супу дамплінґс.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: