Напередодні Великодня розмірковуємо, що варто обов’язково покласти до пасхального кошика і, власне, замовляємо готові набори в улюблених ресторанах.
Citronelle
Великдень – привід побалувати себе та свою родину. Це собливий день, коли наслідують традиції та вірять у дива. Цьогоріч ресторан Citronelle готує 4 види смачних великодніх подарунків. До кошика склали паску з в’яленим інжиром, шафраном і лимонною цедрою, французьке червоне вино Cahor, крашанки, провансальський террін Де Кампань, терін «Нормандія» з лосося та судака, домашню ковбасу з курячого філе та печінки, сир «Брі», фарширований горіхами, рієт з качки конфі, пате з кролика, цибулевий конфітюр, лимонну сіль, шоколад й особливу медову свічку.
Також можна замовити великодні подарунки – паску, шоколад та свічку в гнізді, прикрашеному свіжими весняними гілками та квітами, або ж на колекційній тарілці з мімозою чи пролісками. Всі ескізи для тарілок зроблено власноруч і виготовлено з білої високоякісної порцеляни.
Smartass Kitchen & Bar
До Великодня Smartass Kitchen & Bar готують Holiday Marble Cake. Це особливий безлактозний кекс із цільнозернового борошна та соєвого молока з додаванням какао, який прикрашають сухофруктами.
«Прага»
Ресторан «Прага» підготував святкові кошики з традиційними продуктам, щоби свято видалося по-сімейному смачним. До Великоднього набору ввійшли: традиційна паска з цукатами, родзинками та журавлиною, паска з домашнього творогу з цукатами та білим шоколадом, крашанки, асорті з пиріжків, буженина, курячий рулет з шампіньйонами, паштет із кролика, домашня смажена ковбаса, копчений бекон, авторські цукерки «Іриска» та натуральний гарбузовий мармелад.
Пляшку червоного італійського вина додали до кожного кошика в подарунок.
FABIUS
Готуйтеся до Великодня разом із рестораном Fabius та замовляйте святковий набір із найсмачнішими стравами від шеф-кухаря закладу. До кошика увійшли: паска з ароматом цитрусових, родзинками, горіховим кремом та згущеним молоком, паска з ванільним заварним кремом, крашанки, гусячий паштет з фуагри, підчеревок запечений, буженина з чорносливом, мостарда з домашніх яблук, спеціалітети власного виробництва – оливки «Каламата», в’ялені томати, сири «Качотта», а також домашня ковбаса та настоянка «Хреновуха» і червоне вино Tombacco Aglianico IGT del Beneventano.
Також можна окремо замовити паски: велику з ароматом цитрусових, родзинками, горіховим кремом і згущеним молоком (850 г — 390 грн/ 450 г — 290 грн) та середню з ванільним заварним кремом (850 г — 390 грн/ 450 г — 290 грн).
«Маяк»
Вишукані набори до Великодня підготував шеф-кухар ресторану «Маяк». Кошик наповнили особливими стравами для всієї родини. Серед переліку смаколиків — класичний панеттоне, а також з карамельною начинкою та шоколадним декором, творожна паска, грибний пиріг, паштет з булочками «Бріош», буженина, рулет з копченою куркою, а також зі свининою, курячий рулет з омлетом, копчене качине філе, лосось «Гравлакс», крашанки, шоколадне яйце та справжній український «Кагор».
Окремо можна замовити панеттоне з карамельною начинкою та шоколадним декором — 400 грн, класичний панеттоне з декором — 250 грн та творожну паску — 199 грн.
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: