Життя у ритмі: CHANCE презентує осінній action-номер
Подорож найяскравішими місцями Мілана.

 

Осінь – чудова пора, щоб почати все з чистого аркуша. З початком навчального року школярі заводять зошити, а їхні батьки починають розписувати свої бізнес-плани. Для любителів відкривати нові горизонти осінь – час, аби акумулювати всю свою енергію і виплеснути її у нових проектах. Звичайно ж, отримавши натхнення в улюбленій країні.

Осінній номер Chance попрямував знімати в атмосферному Мілані, адже саме це італійське місто знаходиться в постійному русі. Героїня Travel Story Ольга Бурцева вважає, що подорожі – це, насамперед, внутрішні трансформації, перезавантаження. І ми з нею цілком згодні.

Знаменитий Дуомо, «Ла Скала», галерея Віктора Еммануїла II, величні палаци, атмосферні ресторани і шопінг, який, безумовно, порадує кожну дівчину. Кращими локаціями Мілана, які варто відвідати, у своєму гіді поділилася Вікторія Біла.

Завжди потрібно вміти зупинитися, озирнутися навколо, перезавантажитися і зловити той самий дзен. Як навчитися тримати баланс у насиченому ритмі мегаполіса, знає Валерія Васюкович

Особливе натхнення дарує мистецтво. Художниця Лана Кауфман поділилася з читачами Chance, чому вона не може стояти осторонь від того, що відбувається з планетою, і як це відображається на її полотнах.

Про постійну роботу над собою і про природу успіху розповіла засновниця бренда Litchi Crimson Тетяна Кармазіна.

Chance поспілкувався з успішними українцями і дізнався, який напрямок їх надихає найбільше і що у цьому місці потрібно побачити і спробувати. На сторінках журналу можна знайти надихаючі історії Поліни Нені, Сергія Гусовського, Лери Бородіної, Каті Сільченко та Ніни Подільської.

Директорка Chance Private Club Ірина Вєдєнєєва розповіла про те, як насолодитися подорожами з дітьми, а також, чому варто скуштувати перигорський трюфель.

Ми — це те, що ми їмо. Їжа може піднімати настрій і заряджати енергією, тому варто відправитися в гастротур до Марракеша, а рекомендації Юлії Висоцької допоможуть дізнатися, що ж варто скуштувати в місті сонця й спецій.

Міланський шеф із зіркою «Мішлен» і засновник ресторану BERTON Андреа Бертон розповів про тренди високої кухні і власні кулінарні уподобання.

Зі сторінок журналу можна почерпнути багато ідей, які допоможуть зважитися на те, що зазвичай тримаєш у собі і в чому довго сумніваєшся. Коли хочеш зробити крок, але чомусь зупиняєшся, або й зовсім звертаєш з цього шляху. Технологічні інновації, модні тенденції, подорожі на самоті, особливості панчакарми, атмосфера Тибету та Індії — ви неодмінно знайдете те, що зможе підштовхнути до найважливішого — усвідомлення своїх бажань і прийняття рішень, які змінюють життя на краще.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: