Білосніжний пентхаус Карла Лагерфельда біля Лувру
Спеціально до дня народження модельєра. Сьогодны йому мало б виповнитися 88 років.

Серед захоплень Карла Лагерфельда була не лише мода, а й скульптура та фотографія.

Численна вишукана нерухомість модельєра стала продовженням його творчої натури і відображала його дизайнерський погляд і жагу до експериментів.

Так, білосніжний пентхаус Карла в Парижі площею понад 400 кв. м. взагалі позбавлений затишку в традиційному розумінні й більше схожий на дизайнерський салон — мінімалістичний простір з металевими контрастами.

За його задумом у білосніжній квартирі на набережній Вольтер, що знаходиться в самому серці Парижа, біля Лувру, практично немає стін і перегородок. Проте є велика бібліотека, багато аксесуарів Goyard і футуристичних дизайнерських меблів від Марка Ньюсона й Аманди Левет. Дизайнер любив робити покупки у відомій паризький галереї Galerie Kreo.

«Це притулок чоловіка-егоїста», — запевняв Лагерфельд, який особисто займався дизайном нерухомості та робив інтер‘єрні знімки. Результатом Карл був задоволений.

«Тут можна спати, приймати душ і працювати, — зауважував він. — Я хотів, щоб скрізь був скляний і прозорий простір, а також тут немає кольорів, бо я постійно оточений кольорами. Я вважаю, що краще жити в нейтральних умовах».

\

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: