Цькування персоналу та буллінг: Букінгем вже відреагував на звинувачення на адресу Меган Маркл
Матеріал з «викриттям» поведінки герцогині був опублікований напередодні прем’єри її відвертого інтерв`ю про життя в королівській родині.

Напередодні прем’єри відвертого інтерв’ю Меган Маркл і принца Гаррі для Опри Вінфрі стало відомо про безпрецедентне розслідування The Times, в результаті якого герцогиню звинуватили в цькуванні та приниженні персоналу, з яким вона працювала в палаці в 2018-му.

На цей матеріал миттєво відреагували представники Меган Маркл — вони повністю заперечили всі звинувачення і підкреслили, що «це наклеп, і герцогиня дуже засмучена». Букінгемський палац також прокоментував розслідування видання.

Офіційні представники королівської родини вже висловили занепокоєння ситуацією й запевнили, що готові поспілкуватися з усіма, хто зазначений в матеріалі, зокрема з колишнім секретарем з комунікацій Джейсоном Кнауфом, який прагнув припинити приниження і звертався до герцогині особисто. Розслідування має продовжуватися.

В мережі пишуть, що розпочинається нова масштабна хвиля буллінгу проти самої Меган, начебто британська преса «невдоволена» її  відвертим ексклюзивом і «Мегзітом» загалом.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: