Розкриваємо енергію та молодість у будь-якому віці разом із лінійками косметики Maria Galland Paris
Дозвольте собі розкіш молодого вигляду завдяки унікальній філософії косметики Maria Galland Paris.

Maria Galland Paris — бренд із непересічною історією, що з’явився завдяки наполегливості й любові до краси. Його засновниця — професійна балерина і поціновувачка світу моди Colette Pierret. Прагнучи досягти своєї мрії, дівчина вступила до Паризького університету, де почала займатися науковими дослідженнями в галузі природознавства.

У 1962 році вона поєднала найновіші дерматологічні дослідження з кращими косметологічними технологіями — і створила унікальний косметичний бренд та інститут краси Maria Galland Paris.

Саме тут вперше послідовно інтегровано рекомендації щодо способу життя і харчування у власній глобальній філософії. Широкий асортимент косметичних засобів дозволяє розкрити енергію і молодість кожної жінки в будь-якому віці. Можна обрати окрему лінійку продукції, зважаючи на проблеми та вікову категорію.

Гарантія ефективності завдяки синергізму холістичного підходу

Бренд переконаний, що спосіб життя не менш важливий, аніж професійні процедури і щоденний домашній догляд. Тому експерти Maria Galland Paris обов’язково доповнюють свій метод цілеспрямованими рекомендаціями щодо оптимізації режиму сну, харчування, фітнесу.

Пропонуємо ознайомитися із групами засобів.

Cleansing Line — очищувальна лінійка

Засоби спрямовані на захист, глибоке очищення, тонізацію та детокс.

Основні активні компоненти лінійки: алантоїн, екстракти гамамелісу, водоростей, календули, вітаміни В3 і В6.

 

 

Залежно від структури, якій ви віддаєте перевагу, можна обрати свiй iдеальний засiб. Після застосування очищувального молочка 61 GENTLE CLEANSING MILK залишається відчуття м’якості. Олія 67 OIL-IN-MILK SUBLIME CLEANSER очищає та живить. Засіб підходить для всіх типів шкіри, зокрема комбінованої та жирної. Для прихильників пінних структур, що неймовірно освіжають шкіру, ідеально підійде очищувальний гель 60 REFRESHING CLEANSING GEL. Інгредієнти зволожують і вирівнюють тон та рельєф шкіри.

Для м’якого зняття макіяжу очей краще застосовувати двофазний лосьйон 65A EYE MAKEUP REMOVER LOTION. Після нього шкіра стає шовковистою та не втрачає еластичності.

Для глибокого очищення та детоксу шкiри — маска 2 CREAMY SOFT MASK поглинає токсини, що виділяються вночі, та створює ідеальну основу для стійкого макіяжу. Ексфоліант із дрібними абразивними частинками 41 GENTLE EXFOLIATING CREAM FOR THE FACE та ензимний ексфоліатор 66 GENTLE EXFOLIATOR видаляють мертві клітини шкіри, ідеально її відлущують, посилюючи дію косметических засобiв. Компоненти покращують клітинний метаболізм, забезпечують пружність і тонус.

Пастоподібна маска 68 D-TOX PURIFYING MASK видаляє мертві клітини, поглинає шкірний жир і забруднення, звужує пори, а також усуває недоліки. Шкіра стає свіжою та оксамитовою.

Для відновлення pH шкіри після вмивання та кращого засвоєння засобів рекомендовано використовувати лосьйон, що тонізує, з матовим ефектом 62 MATTIFYING HYDRATING LOTION, активні компоненти якого зберігають екосистему шкiри та захищають від шкідливого впливу довкілля. Для бiльш чутливої шкiри та додаткового зволоження обирайте гель-лосьйон 64 SILKY-SOFT LOTION, який не містить алкоголю, тож подбає про комфорт та пружність вашої шкіри.

Hydra Global — зволожувальна лінійка

Засоби спрямовані на відновлення природного зволоження та енергії вашої шкіри. Комплексний косметологічний підхід і різні текстури у відповідь на потреби зневодненої шкіри всіх типів.

Активні компоненти лінійки: екстракт червоної водорості жанія рубенс та олігофурцеларану, комплекс із морської води біля французького острову Нуармутьє та комплекс HYDRA 2 стимулють активність клітин, підвищують енергетичний рівень, зменшують ознаки втоми та мають потужну антиоксидантну дію.

Лінійка складається із восьми засобів, які зосереджені на зволоженні та відновленні гідроліпідного шару. Легка, немов пір’їнка, сироватка 240 HYDRA’GLOBAL SERUM робить шкіру гладенькою, наче шовк. Креми для обличчя 260 HYDRA’GLOBAL CREAM та 261 HYDRA’GLOBAL RICH CREAM забезпечують оптимальне зволоження протягом 24 годин, створюють відчуття свіжості. Крем 260 підходить для всіх типів шкіри, крем 261 — для зневодненої сухої шкіри. Легкий крем 262 HYDRA’GLOBAL LIGHT CREAM дарує неперевершене відчуття свіжості. А маски 251 та гель-крем 250 для очей завдяки енергетичному комплексу активних інгредієнтів запобігають набряклості під очима та підсилюють мікроциркуляцію.

Rejuvenation line — регенерувальна лінійка

Засоби призначені для інтенсивного омолодження та регенерації шкіри.

Активні компоненти лінійки: бджолиний віск, олія лісового горіха, фітостерол, екстракт стовбурових клітин бургундського винограду.

Нічний крем 5 Rejuvenating Cream — данина поваги Марії Ґаллан Коко Шанель (Шанель № 5). Він здобув всесвітню популярність кілька десятиліть тому. Завдяки цьому засобу шкіра відновлює свою еластичність і щільність за одну ніч, обличчя набуває гарного кольору і доглянутого вигляду. Інші креми лінійки доповнюють його дію, заспокоюючи шкіру.

Маска 81 CELL REJUVENATING CAVIAR MASK із екстрактом чорної iкри створює відчуття шовковистої гладкості, зміцнює ліпідний бар’єр. А інгредієнти сухої олії 94-EXTRA-ACTIVE OMEGA 3.6 COMPLEX, як-от: омега-3, жирні кислоти, вітаміни А та Е — сприяють відновленню пружності шкіри.

Soothing Line — заспокійлива лінійка

Засоби покликані заспокоювати шкіру та відновлювати природний колір чутливої шкіри.

Активні компоненти лінійки: екстракт лотоса, бджолиний віск, ліпопептиди, заспокійливий відновлювальний комплекс.

Завдяки кремам 17 B SPECIAL CREAM FOR SENSTITIVE SKIN і 213 GENTLE SOOTHING CREAM подразнена шкіра стає більш стійкою. Сироватку «першої допомоги» 214 GENTLE SOOTHING INFINITY SERUM застосовують при сильному почервонінні шкіри. Вона має приємну м’яку гелеву текстуру, тому швидко вбирається та надає здорового вигляду завдяки заспокійливим і зміцнювальним компонентам. Ніжна крем-маска 216 GENTLE SOOTHING MASK, що містить інноваційні комплекси цінних олій і добірних рослинних екстрактів, зменшує відчуття стягнутості і почервоніння.

Clarity Line — лінійка для комбінованої та жирної шкіри

Засоби розраховані на антивіковий догляд за комбінованою шкірою, зменшення відчуття стягнутості, почервоніння та регулювання роботи сальних залоз.

Активні компоненти лінійки: ферментно-вуглеводний і церамідний комплекс, вітаміни А, С, Е.

Очищувач пор 301 PERFECTING PORE REFINER й антивіковий крем 300 VELVET SKIN MATTIFYING CREAM розгладжують шкіру, звужують пори та забезпечують ефект омолодження. Засоби ідеально підходять для жінок, вiком вiд 25 рокiв з комбінованою або жирною шкірою, а також при наявності розширених пор чи комедонів.

Антивікові лінійки

Lumin’Eclat — лінійка для шкіри 25-30+

Засоби спрямовані на зволоження, сяяння та усунення перших ознак старіння шкіри.

Активні компоненти лінійки: комплекс із чотирьох екстрактів (первоцвіту весняного, фіалки, очанки, квітів шовкового дерева), коктейль із фітоінгредієнтів, пептиди проти старіння.

Компоненти сироватки 340 LUMIN’ÉCLAT SERUM надають шкірі природного кольору та блиску, а також зменшують перші ознаки старіння. Креми 360 LUMIN’ÉCLAT SILKY CREAM і 361 LUMIN’ÉCLAT INSTA-GLOW CREAM розгладжують зморшки, а нічна відновлювальна маска 380 LUMIN’ÉCLAT OVERNIGHT RECOVERY SLEEPING MASK завдяки рожевій глині регулює виділення шкірного сала.

Засоби для шкіри навколо очей 350 DAY & NIGHT DUO EYE CARE забезпечують подвійну дiю: денна формула надає сяяння делікатній шкірі навколо очей, а нічна формула регенерує шкіру та гарантує свіжість.

Lift’Expert — лінійка для шкіри 35+

Засоби спрямовані на професійне усунення зморщок та зневоднення, корекцію контурів обліччя.

Активні компоненти лінійки: антивікові пептиди, екстракт швейцарського льодяного вина, комплекс AGE CONTROLING.

З першого застосування сироватки 640 Lift’Expert SERUM шкіра відразу стає більш пружною, щільною і гладкою, зморшки значно зменшуються, а контури обличчя відновлюються. Крем 660 Lift’Expert CREAM забезпечує неймовірний ліфтинг. Коректор 650 Lift’Expert Correcteur Multizone бореться зі зморшками, набряками та темними колами під очима.

Activ’Age — лінійка для шкіри 45+

Засоби скеровані на інтенсивне омолодження зрілої шкіри та її відновлення.

Активні компоненти лінійки: пептиди з листя артишоку, вітамін В3, екстракт стовбурових клітин листя томатів.

Сироватка 740 ACTIV‘AGE SERUM ефективно впливає на ознаки старіння завдяки відновлювальним активним компонентам, миттєво омолоджує зрілу шкіру та сприяє видимому ліфтинговому ефекту. Шкіра стає більш гладкою і пружною вже після першого застосування. Креми лінійки освіжають колір обличчя та зволожують.

Доглядові та тональні засоби з SPF

Сироватка 799 PERFECT COMPLEXION SERUM FOUNDATION і тональна основа 2 в 1 з омолоджувальною дією і SPF-фільтром створює ефект другої шкіри. Зволожувальний BB-крем 99 GLOW-PERFECTING MOISTURISER забезпечує рівну текстуру шкіри із природним та здоровим сяйвом і захищає від агресивного впливу довкілля. Цей засіб поєднує унікальні компоненти, що зумовлюють тривалий догляд за шкірою, миттєвий ефект краси макіяжу та захищає від ультрафіолетових променів спектра В і А: SPF-25, PA++.

SPF-засоби 97 DAILY PROTECTION VEIL SPF 30/50+ мають антиоксидантну дію та містять фільтри UVA/UVB, щоб повноцінно захистити від ультрафіолету та смогу міста, зміцнити шкіру.

НОВИНКА. Бустери Ultim Boost

Бустери Maria Galland Paris — це унікальні сироватки, які вирішують тимчасові проблеми шкіри протягом 28 днів, доповнюють базовий догляд за обличчям — підсилюють проникнення сироватки і крему, нанесених після.

Їх варто використовувати по одній упродовж 28 днів, потім можна змінювати:

  • 001 — «Зволоження»

Засіб миттєво та ідеально зволожує, шкіра стає більш ніжною та гладенькою. Бустер долає ефект зневоднення, зумовлений способом життя, який може робити шкіру сухою й обвітреною.

Активні інгредієнти: суміш чотиримолекулярної гіалуронової кислоти, гідрокомплекс, гірський кришталь, клітковий бустер, екстракти яблука та стовбурових клітин живокосту.

  • 002 — «Чистота»

Шкіра стає свіжою, матовою, а колір обличчя — рівним. Нейтралізує недосконалості, тьмяність і підвищену жирність шкіри.

Активні інгредієнти: екстракт квітів лотоса, екстракт пальчикового лайму, мастика дикого фісташкового дерева.

  • 003 — «Регенерація»

Робить шкіру більш ніжною, м’якою та насиченою. Усуває ефект девіталізації, який може зробити шкіру сухою і позбавленою життєвих сил.

Активні інгредієнти: екстракт стовбурових клітин аргану, пептид молочка матки, гідрокомплекс, обліпихова олія.

  • 004 — «Сяйво»

Усуваються ефект втоми, через який шкіра може мати тьмяний і втомлений вигляд.

Активні інгредієнти: 24-каратне золото, енергетичний бустер, екстракт проса.

  • 005 — «Ліфтинг»

Зупиняє процеси, що призводять до втрати тонусу шкіри. Підвищує еластичність та пружність шкіри.

Активні інгредієнти: комплекс діамантів, екстракт швейцарського льодяного вина, камедь цезальпінії колючої, біоміметичний нейропептид.

  • 006 — «Однорідність»

Колір шкіри стає більш однорідним, ніжним, світлішають пігментні плями, звужуються пори, зменшуються недоліки шкіри .

Активні інгредієнти: екстракт білої півонії, екстракт перлини, екстракт гороху, ліпосомальний комплекс сої та крес-салату.

Рекомендації для щоденного догляду

Для кращого результату фахівці Maria Galland Paris розробили чеклісти правильного застосування засобів, наприклад, б’ютi-ритуал зволоження шкiри лiнiйкою HydraGlobal.

Ранковий б’юті-догляд

Спочатку очищуємо шкіру м’якою кремовою маскою 2 CREAMY SOFT MASK та тонізуємо шовковисто-м’яким лосьйоном 64 SILKY-SOFT LOTION. Наступний крок — вирiшення тимчасових потреб шкiри та посилення дiї сироватки та крему за допомогою Ultim Boost. Після цього зволожуємо обличчя сироваткою 240 HYDRA’GLOBAL SERUM. Переходимо до терапії — наносимо креми для повік та обличчя лінійки Hydra Global. Насамкінець наносимо денний захисний засіб 97 DAILY PROTECTION VEIL.

Вечірній догляд за обличчям

Розпочинаємо з очищення шкіри навколо очей за допомогою лосьйону 65А EYE MAKE UP REMOVER LOTION. Решту обличчя очищаємо м’яким молочком 61 GENTLE CLEANSING MILK, щоб не пошкодити епідерміс. Зволоження та нормалізація рН досягаються лосьйоном 64 SILKY-SOFT LOTION. Після — бустер Ultim Boost — це сприяє більш глибокому проникненню наступних засобiв, далі зволоження обличчя сироваткою 240 HYDRA’GLOBAL SERUM. І наостанок — терапія із кремом для повік та обличчя лінійки Hydra Global.

*Бустери Ultim Boost та крема Hydra’Global слід обирати відповідно до типу та потреб вашої шкіри.

Усі лінійки Maria Galland Paris, спрямовані на відновлення краси та молодості вашого обличчя, гарантують помітний ефект вже пicля 14 днів застосування.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: